Κινηματογραφος

Ο Άλεκ Μπάλντουιν επιστρέφει σε γυρίσματα μετά την τραγωδία

Το βίντεο που ανάρτησε ο ηθοποιός στο Instagram

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Άλεκ Μπάλντουιν: Επιστρέφει σε γυρίσματα μετά την τραγωδία στο Rust - Τι δήλωσε για την επιστροφή του στη δουλειά.

Ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν επιστρέφει στη δουλειά σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το θανάσιμο τραυματισμό της διευθύντριας φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς.

Ο ηθοποιός εθεάθη σε ταξί στο Ηνωμένο Βασίλειο για την τελευταία του ταινία. Σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram ο Άλεκ Μπάλντουιν επιβεβαιώνει ότι: «Είχαμε την πρώτη μας μέρα σήμερα, η οποία είναι δύσκολη. Είναι περίεργο να επιστρέφω στη δουλειά. Έχω να δουλέψω από τις 21 Οκτωβρίου του περασμένου έτους, όταν συνέβη αυτό το φρικτό πράγμα στα γυρίσματα της ταινίας και ο θάνατος της κινηματογραφίστριας μας Χαλίνα Χάτσινς». Και συνεχίζει: «Ακόμα μου είναι δύσκολο να το πω… Επέστρεψα σήμερα στη δουλειά μου μετά από τρεισήμισι μήνες. Οι ταινίες είναι σχεδόν πάντα οι ίδιες. Όλοι είναι μικρότεροί μου».

Στο βίντεο αποκάλυψε ότι του λείπουν τα έξι παιδιά και η σύζυγός του. «Μου λείπουν τα παιδιά μου, μου λείπει η Κάρμεν μου, είναι τόσο αστεία. Όλα τα παιδιά μου είναι μοναδικά αλλά και τόσο διαφορετικά μεταξύ τους» είπε και πρόσθεσε: «Θα είμαι εδώ για λίγες ημέρες ακόμα και μετά ποιος ξέρει τι θα φέρει το μέλλον. Θα επιστρέψω σπίτι, θα δω τα μικρά μου αλλά και τη γυναίκα μου η οποία είναι και αυτή “μικρούτσικηˮ. Hasta mañana!!! (τα λέμε αύριο)». 

 

 

Άλεκ Μπάλντουιν: Συνεχίζονται οι έρευνες - Παρέδωσε το κινητό τους στις αρχές

Περί τα μέσα Ιανουαρίου ο εκπρόσωπος του σερίφη, Χουάν Ρίος, γνωστοποίησε ότι το τηλέφωνο του Άλεκ Μπάλντουιν παραδόθηκε στις αρχές της κομητείας Σάφολκ της Νέας Υόρκης, οι οποίες ήταν στη διαδικασία λήψης σχετικών δεδομένων προκειμένου να τα αποστείλουν στη Σάντα Φε.

Να θυμίσουμε ότι ο Μπάλντουιν έκανε πρόβα μίας σκηνής στα γυρίσματα του γουέστερν Rust όταν το όπλο που κρατούσε εκπυρσοκρότησε και μία σφαίρα σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς. Ο ηθοποιός έχει δηλώσει πως δεν τράβηξε τη σκανδάλη και ότι είναι συντετριμμένος εξαιτίας του περιστατικού. Το ένταλμα έρευνας έδωσε το δικαίωμα στους ερευνητές να κατασχέσουν το τηλέφωνο του Μπάλντουιν προκειμένου να εξετάσουν τα μηνύματα και άλλες αποθηκευμένες πληροφορίες στη συσκευή, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

 

 

Ο Άαρον Ντάιερ, δικηγόρος του Μπάλντουιν, επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός είχε παραδώσει το τηλέφωνο στις αρχές την Παρασκευή. «Όμως, το ζήτημα δεν αφορά το τηλέφωνό του και δεν υπάρχουν απαντήσεις στη συσκευή. Ο Άλεκ δεν έκανε τίποτα κακό», δήλωσε ο Ντάιερ. «Το πραγματικό ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι πώς βρέθηκαν αρχικά οι αληθινές σφαίρες στον χώρο των γυρισμάτων», συμπλήρωσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ