Κινηματογραφος

Kendrick Lamar: Η κωμωδία με τους παραγωγούς του South Park

Παράλληλα ετοιμάζει τον νέο και τελευταίο του δίσκο

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Kendrick Lamar κατά τη διάρκεια συναυλίας.
© JOSE SENA GOULAO

Ο Kendrick Lamar ετοιμάζει μία live - action κωμωδία με τους Ματ Στόουν και Τρέι Πάρκερ από το South Park

Το South Park αποτελεί μία από τις πιο θρυλικές και συνάμα κλασικές animated σειρές που μπορεί να βρει κανείς στην τηλεόραση. Το δημιούργημα των των Τρέι Πάρκερ, Ματ Στόουν και Μπράιαν Γκάρντεν ακολουθεί την ιστορία και τις περιπέτειες τεσσάρων πιτσιρικάδων από τη πόλη South Park του Κολοράντο. Τον επόμενο μήνα η σειρά μπαίνει αισίως στην 25η σεζόν της, ενώ βρίσκεται στον αέρα από το 1997. Οι δημιουργοί έχουν ήδη κεντράρει το επόμενο project τους και συνεργάζονται με τον Kendrick Lamar για μία νέα live -  action κωμωδία. Τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στην streaming πλατφόρμα του Netflix.

South Park Season 25 Promo

Ο 34χρονος ράπερ είναι γεννημένος στο Κόμπτον της Καλιφόρνια και αποτελεί έναν από τους πιο αναγνώρισιμους καλλιτέχνες στο είδος του. Έκανε το πρώτο του γνωστό επαγγελματικό ξεκίνημα το 2011 με τον δίσκο «Section.80» και συνέχισε με τον «Good Kid, M.A.A.D City» το 2012 που έγινε και τεράστια εμπορική επιτυχία. Το 2022 ετοιμάζεται να πρωταγωνίστησει σε κάτι διαφορετικό, καθώς έχει στα σκαριά μία κωμωδία με τους Ματ Στόουν και Τρέι Πάρκερ από το South Park. Εκεί θα συναντήσουν τον Ντέιβ Φρι, ο οποίος είναι υπεύθυνος για πολλά από τα βίντεοκλιπ του Kendrick Lamar. 

Η ιστορία ακολουθεί έναν νεαρό μαύρο άνδρα, ο οποίος απασχολείται με το να αναπαριστά τον σκλάβο σε ένα μουσείο αφιερωμενό στην ανθρωπότητα και την εξέλιξή της ανά τους αιώνες. Όλα περιπλέκονται όμως, όταν μαθαίνει πως οι πρόγονοι της λευκής κοπέλας του, είχαν ως σκλάβους τους δικούς του προγόνους. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει την Άνοιξη του 2022 από την Paramount Pictures.

Αυτή θα είναιη πρώτη προσπάθεια πάνω σε κάτι τελείως διαφορετικό από την εταιρεία pgLang. Αποτελεί δημιούργημα των Lamar και Φρι από το 2020. Οι δυο τους συνεργάζονται πολύ συχνά για χάρη της μουσικής και γενικότερα την Top Dawg Entertainment. Πρόκειται για την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία παραγωγής των Kendrick Lamar, Schoolboy Q, Ab - Soul και Jay Rock

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που ο μουσικός ετοιμάζει τον νέο του και τελευταίο δίσκο όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος. Οι fans του ανά τον κόσμο περιμένουν με ανυπομονησία το ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα. Γύρω από αυτό επικρατεί μυστήριο, καθώς κανείς δεν γνωρίζει στην πραγματικότα τίποτα. Ο ίδιος μέσω της σελίδας oklama.com στέλνει ένα μήνυμα στους ακόλουθους του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendrick Lamar (@kendricklamar)


«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αφήσει το δικό μου πολιτισμικό αποτύπωμα τα τελευταία 17 χρόνια. Οι δυσκολίες. Η επιτυχία. Και πιο σημαντικό τα αδέλφια. Εύχομαι η Top Dawg να αποτελέσει την έμπνευση για τους νέους δημιουργούς. Εγώ θα συνεχίσω να κυνηγώ το κάλεσμα της δικής μου ζωής»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ