Κινηματογραφος

Έρχεται ταινία για την Όντρεϊ Χέπμπορν με τη Ρούνεϊ Μάρα

Mέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποιο biopic για το σύμβολο του Χόλιγουντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ρούνεϊ Μάρα θα υποδυθεί την Όντρεϊ Χέπμπορν
Ρούνεϊ Μάρα- Όντρεϊ Χέπμπορν ©NDP/Getty Images/Ideal Image

Μια βιογραφική ταινία για τη θρυλική ηθοποιό Όντρεϊ Χέπμπορν ετοιμάζεται από την Apple και τον ρόλο της θα υποδυθεί η Ρούνεϊ Μάρα.

Η ταινία αποτελεί ένα πρότζεκτ του σκηνοθέτη Luca Guadagnino, με πρωταγωνίστρια την Ρούνεϊ Μάρα, η οποία επίσης είναι παραγωγός στην ταινία. Το σενάριο υπογράφει ο σεναριογράφος του «Ο φύλακας της μνήμης» (The Giver), Μάικλ Μίτνικ.

Παρ’ όλο που οι λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί, η Χέπμπορν αποτελεί θρύλο του Χόλιγουντ, με σπουδαίες ερμηνείες σε κλασικές ταινίες όπως το «Breakfast at Tiffany’s», «My Fair Lady», «Wait Until Dark», «Charade» και «Sabrina». Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της, η Χέπμπορν κέρδισε βραβεία Όσκαρ, Emmy, Tony και Grammy, ενώ είχε τεράστια φιλανθρωπική δράση, αλλά και μία πολυτάραχη ζωή. Δεν είναι ακόμα γνωστό λοιπόν από ποια γεγονότα της ζωής της θα αντλήσουν έμπνευση οι δημιουργοί της ταινίας.

Η δυνάμει πρωταγωνίστρια της ταινίας Ρούνεϊ Μάρα έχει βρεθεί υποψήφια για Όσκαρ ήδη δύο φορές στην καριέρα της, μία φορά για το «Κορίτσι με το Τατουάζ» (2011) και το «Κάρολ» (2015).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ