Κινηματογραφος

Mixed Nuts: Μια κωμωδία με ένα ανησυχητικά αστείο καστ

Χριστουγεννιάτικα μπερδέματα στη Venice Beach

Φωτεινή Αλευρά
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τι Να Δω Σήμερα: «Στα Πρόθυρα της Τρέλας (Mixed Nuts)» της Νόρα Έφρον - Η Φωτεινή Αλευρά διαλέγει την ταινία της ημέρας

Θυμήσου να πάρεις τα τελευταία δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να μην κάνεις δίαιτα αυτές τις μέρες γιατί οι θερμίδες των γιορτών, ως γνωστόν δεν μετράνε και να διώξουμε σε μια εβδομάδα μακριά μας, την πιο κουραστική χρονιά των τελευταίων ετών. Για μια εβδομάδα ακόμη συνεχίζουμε το αφιέρωμά μας στις χριστουγεννιάτικες ταινίες και μένουμε στο πνεύμα των γιορτών. Σήμερα βλέπουμε την ταινία «Στα Πρόθυρα της Τρέλας» της Νόρα Έφρον.

Παραμονές Χριστουγέννων στη Venice Beach της Καλιφόρνια, με χριστουγεννιάτικα μπερδέματα στα οποία συμμετέχουν, ο ιδιοκτήτης μιας γραμμής εκτάκτου ανάγκης, η αιώνια ερωτευμένη μαζί του βοηθός του, η μονίμως ωρυόμενη σιτεμένη δεύτερη βοηθός του, μια πολύ έγκυος γειτόνισσα, ο αποτυχημένος καλλιτέχνης-Άγιος Βασίλης σύζυγός της, μια ευαίσθητη και χορευταρού τρανσέξουαλ, ο φιλόζωος γείτονας και ο άτυχος σπιτονοικοκύρης. Ανησυχητικά αστείο καστ που απαιτεί την αμείωτη προσοχή σου προς όλους.

Η ταινία «Στα Πρόθυρα της Τρέλας» είναι διαθέσιμη στο iTunes.


Στα Πρόθυρα της Τρέλας (Mixed Nuts)
Η.Π.Α., 1994, Έγχρωμη
Δράμα / Κωμωδία, 97’
Σκηνοθεσία: Νόρα Έφρον
Σενάριο: Νόρα Έφρον, Ντέλια Έφρον
Πρωταγωνιστούν: Στιβ Μάρτιν, Ρίτα Γουίλσον, Τζουλιέτ Λούις, Ρόμπερτ Κλάιν, Ρομπ Ράινερ, Μάντλιν Καν, Άνταμ Σάντλερ, Λιβ Σράιντερ, Πάρκερ Πόουζι, Τζον Στιούαρτ