Κινηματογραφος

Κριτική της ταινίας «Τραγούδα! 2» (Sing 2)

Τραγούδα θεατρίνε...

324257-668306.jpg
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κριτική για την ταινία «Τραγούδα! 2» (Sing 2)

Κριτική για την ταινία «Τραγούδα! 2» (Sing 2) με τις φωνές (στην ελληνική μεταγλώττιση) των Θέμη Γεωργαντά και Θοδωρή Μαραντίδη

Το φιλόδοξο Κοάλα με το όνομα Μπάστερ Μουν ετοιμάζει την παράσταση της ζωής του αλλά για να τα καταφέρει δεν αρκεί μόνο η καλλιτεχνική παρέα του να δώσει τον καλύτερο εαυτό της. Κυρίως πρέπει να πείσει ένα ξεπεσμένο γερο-ροκά να επανέλθει στην ενεργό δράση.

Η παρέα των συμπαθών τετράποδων με την ανθρώπινη λαλιά και το καλλιτεχνικό ένστικτο ενισχύονται με νέα πρόσωπα (ο μοχθηρός λύκος, η street artist γάτα, ο παρηκμασμένος λέοντας) ενώ οι παραγωγοί του φιλμ σωστά διέγνωσαν κι έδωσαν σε κάποιους δεύτερους ρόλους, τον επιπλέον χρόνο που τους άξιζε. Για παράδειγμα η χαμαιλέοντας γραμματέας του Μουν παίρνει πάνω της μεγάλο κομμάτι της δράσης και προσφέρει τα πιο σπαρταριστά σκετς του φιλμ.

Κριτική για την ταινία «Τραγούδα! 2» (Sing 2)

Επιπλέον, το φιλμ που θα προβάλλεται μεταγλωττισμένο στα ελληνικά, οδηγεί την αμείλικτη κριτική για τους μηχανισμούς του θεάματος και τις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις σε προχώ επίπεδα, κάνοντας ρόμπα όλους τους ψωνισμένους καλλιτέχνες, τους μεγαλόσχημους μάνατζερ και τους αμείλικτους παραγωγούς του μουσικού κυκλώματος.  

ΤΡΑΓΟΥΔΑ! 2 (Sing 2) - Trailer (μεταγλ)

Σκηνοθεσία- σενάριο: Γκαρθ Τζένινγκς Με τις φωνές των: Θέμη Γεωργαντά, Θοδωρή Μαραντίδη

(***)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ