- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χοακίν Φίνιξ: Θετικός στο να υποδυθεί ξανά τον «Joker»
Ο Φίνιξ τιμήθηκε με το Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία
Θετικός να ενσαρκώσει ξανά τον ρόλο του «Joker» είναι ο Χοακίν Φίνιξ - Η συγκεκριμένη ταινία έδωσε στον Αμερικανό ηθοποιό το Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου.
Θετικός στο να υποδυθεί ξανά τον «Joker» σε πιθανό sequel της ομώνυμης ταινίας είναι ο Χοακίν Φίνιξ.
Ο ηθοποιός περιέγραψε τον εμβληματικό χαρακτήρα ως «έναν ενδιαφέροντα τύπο», δηλώνοντας ότι «υπάρχουν κάποια πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε με αυτόν τον τύπο και θα μπορούσαμε [να τον εξερευνήσουμε] περισσότερο. Αλλά αν θα το κάνουμε ποτέ; Δεν ξέρω».
Η ταινία του Τοντ Φίλιπς κυκλοφόρησε το 2019 με εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office ενώ κέρδισε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ. Για την ερμηνεία του ο Αμερικανός ηθοποιός τιμήθηκε με το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, υποδυόμενος τον Άρθουρ Φλεκ aka Joker, έναν αποτυχημένο κλόουν και stand-up comedian, ο οποίος βυθίζεται στην παραφροσύνη και την βία.
Ο δημιουργός του «Joker», Τοντ Φίλιπς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεται να δουλεύει πάνω σε σενάριο για το sequel της ταινίας, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Τhe Hollywood Reporter», με θέμα τους ισχυρότερους δικηγόρους του Χόλυγουντ. Στο κείμενο αναφέρεται ο δικηγόρος Ουόρεν Ντερν, στου οποίου το πελατολόγιο βρίσκεται ο Φίλιπς. Γράφει ότι «ο Τοντ Φίλιπς έκλεισε συμφωνία να γράψει σε συνεργασία το σενάριο του επόμενου Joker».
Αξίζει να σημειωθεί πως πολλά μέσα αναφέρουν επίσης ότι η «Warner Brothers» έχει προγραμματίσει και σχεδιάζει ένα sequel του «Joker».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θερινό στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου της Αθήνας
Η συνεργασία των δύο θρύλων του αμερικανικού σινεμά αριθμεί ήδη δέκα ταινίες
Μια δυναμική ιστορία ενηλικίωσης και αυτοδιάθεσης - Έρχεται στους κινηματογράφους από τη Feelgood
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι αποχωρίστηκε και επίσημα το επώνυμο της διάσημης οικογένειας
Η φετινή διοργάνωση έχει ως θεματικό άξονα το «Φωτίζοντας τον διάλογο»
Καλεσμένος στο podcast IMO με τη Μισέλ Ομπάμα και τον Κρεγκ Ρόμπινσον ο θρυλικός σκηνοθέτης
Η νέα προβολή θα περιλαμβάνει σκηνές που παρέμεναν άφαντες για πάνω από εξήντα χρόνια
Η ερωτική σχέση δυο ανθρώπων με μηδενική ορατότητα στον δημόσιο χώρο
Ο ηθοποιός έγινε γνωστός και από το Emily in Paris, όπου υποδυόταν τον Louis de Léon, τον CEO του κολοσσού της μόδας JVMA
Πότε θα κυκλοφορήσει η πέμπτη ταινία του επιτυχημένου animated franchise
Ιδιότυπη δραμεντί που σε αρκετά σημεία γίνεται συγκινητική
Ένα φλύαρο έργο χωρίς πρωτοτυπίες
Κάποια λίγα σκετς βγάζουν αρκετό γέλιο, όμως τα περισσότερα έχουν προβλέψιμη πλοκή
Ο Κέιν Πάρσονς ποντάρει στην αινιγματική πλοκή και τους ρεαλιστικούς χαρακτήρες αντί των αναμενόμενων jump scares
Από τις αφηγήσεις των κατοίκων μέχρι την ιστορία της περιοχής, ένα ντοκιμαντέρ γεμάτο ατμόσφαιρα και ευαισθησία
Kαθώς η τρίτη σεζόν του Euphoria έχει προκαλέσει ήδη έντονες αντιδράσεις
Μιλήσαμε μαζί του για την ταινία, την ποίηση, τη φιλοσοφία, την εκπαίδευση και την απρόσμενη είσοδό του στον κινηματογράφο.
Ο Ρουμάνος σκηνοθέτης κατέκτησε τον δεύτερο Χρυσό Φοίνικα της καριέρας του
Φέτος, το ισπανικό φιλμ «The Black Ball» απέσπασε αποθέωση διάρκειας περίπου 20 λεπτών
Η Γιούρι βραβεύτηκε για την εμφάνισή της στη χιλιανή ταινία «La Perra»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.