Κινηματογραφος

«Μονομάχος»: Ο Ρίντλεϊ Σκοτ έχει ξεκινήσει ήδη το σίκουέλ του

Ποιος θα είναι ο νέος πρωταγωνιστής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ράσελ Κρόου ως «Μονομάχος»
Ο Ράσελ Κρόου ως «Μονομάχος» © IMDB

«Μονομάχος»: Ο Ρίντλεϊ Σκοτ αποκάλυψε πως έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει το σενάριο για το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας.

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει να γράφει ήδη το σενάριο για το σίκουελ της ταινίας «Μονομάχος».

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Empire, ο Ρίντλεϊ Σκοτ δήλωσε πως «ήδη έχω βάλει να ξεκινήσουν να γράφουν το (επόμενο) "Gladiator". Οπότε μόλις τελειώσω με το "Kitbag" είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε (τα γυρίσματα)».

Ποιος θα είναι ο νέος πρωταγωνιστής στο σίκουελ του «Μονομάχου»

Στο τέλος της ταινίας «Μονομάχος», ο χαρακτήρας του Ράσελ Κρόου, ο Μάξιμους, πεθαίνει, κάτι που σημαίνει πως «αγνοείται» ο πρωταγωνιστής του σίκουελ.

Κατά πάσα πιθανότητα αυτός θα ενσαρκωθεί από τον Λούσιους, τον γιου της Λουσίλα (την οποία ενσάρκωνε η Κόνι Νίλσεν) και ανιψιό του Κόμοντους (Χοακίν Φίνιξ). Αρχικά, η συγκεκριμένη ιδέα είχε απορριφθεί από τον Ρίντλεϊ Σκοτ, αλλά απ' ότι φαίνεται τώρα είπε το ναι, με την Paramount και την Universal στη χρηματοδότηση και παραγωγή της ταινίας.

Αξίζει να θυμίσουμε πως η ταινία «Μονομάχος» είχε κερδίσει 5 βραβεία Οσκαρ (ανάμεσά τους και αυτό της Καλύτερης Ταινίας) και οι προσδοκίες για το ενδεχόμενο σίκουελ είναι υψηλές.

Gladiator trailer

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ