Κινηματογραφος

Μαντόνα: Μετάνιωσε που απέρριψε ρόλο στο «The Matrix»

Παράλληλα ετοιμάζει μία αυτοβιογραφική ταινία για τη ζωή της

Γιάννης Μπελεσιώτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η διάσημη τραγουδίστρια, Μαντόνα, βρέθηκε στο «The Tonight Show» του Τζίμι Φάλον στο NBC και παραδέχτηκε πως μετάνιωσε που είπε όχι σε ρόλο του «The Matrix».

Πριν από μερικές μέρες, η διάσημη ποπ τραγουδίστρια Μαντόνα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον «The Tonight Show». Εκεί είπε μία σειρά από ενδιαφέροντα πράγματα και μέσα σε αυτά να αναφέρει πως είναι μετανιωμένη που απέρριψε έναν ρόλο στην ταινία «The Matrix».

Στις 7 Οκτωβρίου η Μαντόνα βρέθηκε στον καναπέ του Φάλον και το κανάλι του NBC για μία συνέντευξη. Εκεί ο παρουσιαστής την ρώτησε ευθέως για το αν μετάνιωσε που είπε όχι στους ρόλους της Catwoman στην ταινία «Batman» του Τιμ Μπάρτον και «Showgirls» την δεκαετία του 90. Εκείνη αποκρίθηκε πως είναι μετανιωμενη που δεν ενσάρκωσε τελικά τον ρόλο στην super hero ταινία, όμως δεν συνέβη το ίδιο και για εκείνη του Πολ Βερχόφεν. Σε εκείνο το σημείο η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Έχω πει όχι και στο The Matrix. Μπορείς να το πιστέψεις αυτο; Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ταινίες όλων των εποχών. Ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου μετανιώνει για την απόφαση αυτή».

Η ιστορία με ηθοποιούς που είπαν όχι σε ρόλους του «The Matrix» ξεκινάει από τον Μπραντ Πιτ το 2020, ο οποίος είπε όχι για συμμετοχή στην ταινία, με τον Κιάνου Ριβς να παίρνει τη θέση του. Το σενάριο να υπήρξε ένα πρωταγωνιστικό δίδυμο αποτελούμενο από τους Πιτ και Μαντόνα δεν ήταν τόσο μακρινό. 

Στην εμφάνισή της στο «The Tonight Show», η Μαντόνα αναφέρθηκε και σε μία οπτική αυτοβιογραφία που σχεδιάζει, με τον Ντιάμπλο Κόντι να αναλαμβάνει το σενάριο. Όπως αποκάλυψε η ίδια θέλει να το κάνει διότι πολλοί έχουν προσπαθήσει να γράψουν ταινίες γι΄αυτή με την πλειοψηφία τους να είναι άνδρες, κάτι που την ενοχλεί. Στο παρελθόν η εταιρεία Universal είχε επιχειρήσει να της στείλει ένα σενάριο με εκείνη να λέει: «Πρόκειται ξεκάθαρα για το πιο κακό πράγμα που έχω διαβάσει στη ζωή μου. Εκεί σκέφτηκα γιατί να αφήσω άλλους να κάνουν μια ταινία για τη ζωή μου; Ο άνθρωπος που θέλει να το κάνει δεν έχει καμία αίσθηση του πως είναι να είσαι γυναίκα. Δεν έχει καμία εκτίμηση και σεβασμό για εκείνες».