Κινηματογραφος

Αυτό είναι το τελευταίο τρέιλερ του Matrix: Resurrections

Ο Κιάνου Ριβς επιστρέφει στη δράση

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δείτε το νέο τρέιλερ της ταινίας «The Matrix: Resurrections» με τον Κιάνου Ριβς, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου 2021.

Αναρτήθηκε στο Youtube το τρέιλερ της τέταρτης ταινίας Matrix: Resurrections το οποίο προβλήθηκε για πρώτη φορά στην έκθεση CinemaCon στο Λας Βέγκας. Η ταινία όπως και το «Dune», το «The Suicide Squad» της Warner Bros θα προβληθούν σε HBO Max και κινηματογραφικές αίθουσες.

Στο τρέιλερ απεικονίζονται ο Νίο (Kιάνου Ριβς), η Τρίνιτι (Κάρι Αν Μος) και ο -κατά τα φαινόμενα- νέος Μορφέας (Γιαχία Αμπντούλ Ματίν). Η ταινία είναι προγραμματισμένο να προβληθεί στις ΗΠΑ στις 22 Δεκεμβρίου και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Λάνα Γουατσόφσκι. Το τρέιλερ, είναι καθηλωτικό με συνταρακτικές σκηνές δράσεις που φαίνεται να κάμπτουν τις επιφυλάξεις πολλών φαν για τη σκοπιμότητα της επιστροφής στο σύμπαν του Matrix (εκτός από τα χρήματα φυσικά...) 

Ερωτηθείς γιατί δεν υποδύεται τον Μορφέα στη νέα ταινία ο Λόρενς Φίσμπερν ανέφερε τον Ιούνιο: «θα πρέπει να ρωτήσετε τη Λάνα γιατί δεν έχω απάντηση σε αυτό».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κιάνου Ριβς σε συνέντευξή του έχει χαρακτηρίσει την ταινία ως ένα «love story» (ιστορία αγάπης) και ότι «δεν θα κάνει ταξίδι στο παρελθόν».

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η Λάνα Γουατσόφσκι σε σενάριο δικό της και των Αλεξάντερ Χέμον και Ντέιβιντ Μίτσελ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα οι: Κριστίνα Ρίτσι, Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας, Τζέσικα Χένγουικ, Τζόναθαν Γκροφ, Τζέντα Πίκετ Σμιθ.
 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ