- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Showstoppers: Η εμβληματική έκθεση κοστουμιών της Νέας Υόρκης
Τα πιο εντυπωσιακά κοστούμια της μικρής και της μεγάλης οθόνης
Τα εντυπωσιακά κοστούμια του Μπρόντγουεϊ, της μικρής και της μεγάλης οθόνης παρουσιάζονται σε έκθεση στην Times Square έως τις 26 Σεπτεμβρίου.
Στην έκθεση «Showstoppers! Spectacular Costumes from Stage & Screen» που εγκαινιάστηκε την περασμένη Τετάρτη οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά κάποια από τα πιο εμβληματικά κοστούμια στην ιστορία της ψυχαγωγίας, από τα μιούζικαλ «Χάμιλτον», «Το Φάντασμα της Όπερας», την ταινία «Πυρετός το Σαββατόβραδο», τη σειρά «Η Υπέροχη Κυρία Μέιζελ».
Επιπλέον, προβάλλονται αποκλειστικές εικόνες από τη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ «No Time to Die» και το φιλμ για τη ζωή της Αρίθα Φράνκλιν «Respect» και ενδυματολόγοι και ειδικοί παρουσιάζουν τη διαδικασία δημιουργίας κοστουμιών και τις τεχνικές τους.
Η έκθεση «Showstoppers! Spectacular Costumes from Stage & Screen» αναδεικνύει την απίστευτη και συχνά μη αναγνωρισμένη συνεισφορά των ενδυματολόγων στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, προβάλλει την τέχνη τους και τις λεπτομέρειες των δημιουργιών τους, που συνήθως δεν διακρίνονται από τη θεατρική σκηνή ή την οθόνη, αναφέρουν οι διοργανωτές της.
<#text >
Τα έσοδα από τα εισιτήρια της έκθεσης που σχεδιάστηκε από την εταιρεία Thinc Design και φιλοξενείται σε διώροφο κτίριο 6.000 τμ θα διατεθούν στο Ταμείο Ανάκαμψης της Ένωσης Ενδυματολόγων, έναν από τους κλάδους της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας στις ΗΠΑ που επλήγη σοβαρά από την πανδημία της Covid-19.
«Στο σύνολό του ο τομέας των τεχνών του θεάματος έχει καταστραφεί από την πανδημία. Ωστόσο, είμαστε πάντα επινοητικοί, πάντα έτοιμοι να σηκώσουμε τα μανίκια μας και να βρούμε λύση για να προχωρήσουμε» δήλωσε ο Μπράιαν Μπλιθ διευθυντής της εταιρείας John Kristiansen New York Inc., που προμηθεύει με κοστούμια θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές.
«Μία από τις αποστολές μας είναι να είμαστε αφηγητές και να αφηγούμαστε την ιστορία ολόκληρου του θεατρικού έργου. Αλλά επίσης βοηθάμε τους ερμηνευτές με τον χαρακτήρα τους» είπε η Σάλι Αν Πάρσονς, δημιουργός των κοστουμιών της παράστασης «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών».
Η έκθεση «Showstoppers! Spectacular Costumes from Stage & Screen» θα διαρκέσει έως τις 26 Σεπτεμβρίου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θερινό στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου της Αθήνας
Η συνεργασία των δύο θρύλων του αμερικανικού σινεμά αριθμεί ήδη δέκα ταινίες
Μια δυναμική ιστορία ενηλικίωσης και αυτοδιάθεσης - Έρχεται στους κινηματογράφους από τη Feelgood
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι αποχωρίστηκε και επίσημα το επώνυμο της διάσημης οικογένειας
Η φετινή διοργάνωση έχει ως θεματικό άξονα το «Φωτίζοντας τον διάλογο»
Καλεσμένος στο podcast IMO με τη Μισέλ Ομπάμα και τον Κρεγκ Ρόμπινσον ο θρυλικός σκηνοθέτης
Η νέα προβολή θα περιλαμβάνει σκηνές που παρέμεναν άφαντες για πάνω από εξήντα χρόνια
Η ερωτική σχέση δυο ανθρώπων με μηδενική ορατότητα στον δημόσιο χώρο
Ο ηθοποιός έγινε γνωστός και από το Emily in Paris, όπου υποδυόταν τον Louis de Léon, τον CEO του κολοσσού της μόδας JVMA
Πότε θα κυκλοφορήσει η πέμπτη ταινία του επιτυχημένου animated franchise
Ιδιότυπη δραμεντί που σε αρκετά σημεία γίνεται συγκινητική
Ένα φλύαρο έργο χωρίς πρωτοτυπίες
Κάποια λίγα σκετς βγάζουν αρκετό γέλιο, όμως τα περισσότερα έχουν προβλέψιμη πλοκή
Ο Κέιν Πάρσονς ποντάρει στην αινιγματική πλοκή και τους ρεαλιστικούς χαρακτήρες αντί των αναμενόμενων jump scares
Από τις αφηγήσεις των κατοίκων μέχρι την ιστορία της περιοχής, ένα ντοκιμαντέρ γεμάτο ατμόσφαιρα και ευαισθησία
Kαθώς η τρίτη σεζόν του Euphoria έχει προκαλέσει ήδη έντονες αντιδράσεις
Μιλήσαμε μαζί του για την ταινία, την ποίηση, τη φιλοσοφία, την εκπαίδευση και την απρόσμενη είσοδό του στον κινηματογράφο.
Ο Ρουμάνος σκηνοθέτης κατέκτησε τον δεύτερο Χρυσό Φοίνικα της καριέρας του
Φέτος, το ισπανικό φιλμ «The Black Ball» απέσπασε αποθέωση διάρκειας περίπου 20 λεπτών
Η Γιούρι βραβεύτηκε για την εμφάνισή της στη χιλιανή ταινία «La Perra»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.