- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Τραυματίστηκε ο Ντε Νίρο στα γυρίσματα της νέας του ταινίας
«Ο πόνος ήταν βασανιστικός και τώρα πρέπει να εγχειριστώ»
Η ρήξη στον τένοντα του τετρακέφαλου οδηγεί τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο χειρουργείο - Τραυματίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Killers of the Flower Moon».
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο υπέφερε από ένα «βασανιστικό» πόνο που υπέστη όταν τραυμάτισε το πόδι του, ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε «Killers of the Flower Moon».
Ο 77χρονος ηθοποιός είπε στον ιστότοπο IndieWire ότι το ατύχημα ήταν «απροσδόκητο» αλλά «διαχειρίσιμο» πριν από το Tribeca Film Festival, το ετήσιο φεστιβάλ ταινιών που πραγματοποιείται κάθε άνοιξη στη Νέα Υόρκη.
«Είχα ρήξη στον τένοντα του τετρακέφαλου », εξήγησε ο ηθοποιός. «Πάτησα πάνω σε κάτι, γλίστρησα και έπεσα. Ο πόνος ήταν βασανιστικός και τώρα πρέπει να εγχειριστώ. Αυτά συμβαίνουν, ειδικά όταν μεγαλώνεις. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για απρόσμενα ατυχήματα. Και ευτυχώς, είναι κάτι που διορθώνεται».
Ο Ντε Νίρο εξήγησε ότι ο ρόλος στην καινούργια του ταινία δεν απαιτεί πολλή σωματική κίνηση, οπότε το γύρισμα συνεχίστηκε κανονικά.
Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Ο ρόλος που ενσαρκώνω στο "Killers of the Flower Moon", δεν απαιτεί πολλές μετακινήσεις. Δεν κινούμαι πολύ, θεέ μου. Έτσι θα τα καταφέρουμε. Απλώς πρέπει να ολοκληρώσω τα γυρίσματα προσπαθώντας να το έχω σε μια συγκεκριμένη θέση για να επουλωθεί».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματισμός του Ντε Νίρο συνέβη στην Οκλαχόμα, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη, όπου ζήτησε ιατρική βοήθεια. Πηγή του ΤΜZ ανέφερε ότι: Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε ήδη προγραμματίσει να πάει στη Νέα Υόρκη καθώς «σχεδίαζε να πάρει μερικές εβδομάδες άδεια από την παραγωγή». Για το λόγο αυτό, τα γυρίσματα δεν αναβλήθηκαν.
Το «Killers of the Flower Moon», είναι σε σκηνοθεσία του Μάρτιν Σκορσέζε με τους Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Τζέσι Πλίμονς και Λίλι Γκλάντστοουν, με προϋπολογισμό άνω των 200 εκατομμυρίων δολαρίων.
Είναι η ένατη φορά που ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο συνεργάζεται με τον Μάρτιν Σκορσέζε. Η πιο πρόσφατη ταινία και μάλιστα κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ ήταν «Ο Ιρλανδός».
Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν, παρουσιάζει την αληθινή ιστορία ενός κτηνοτρόφου και εκβιαστή κατά τη δεκαετία του 1920 στην Οκλαχόμα. Η ανακάλυψη τεράστιων κοιτασμάτων πετρελαίου στο έδαφός της, την μεταμορφώνει σε ένα από τα πιο πλούσια μέρη της Αμερικής. Και είναι η ίδια περίοδος που μέλη της Ινδιάνικης φυλής Osage Nation, που παραδοσιακά ζούσε στην περιοχή, αρχίζουν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αντιδράσεις και αίτημα να απαγορευτεί
Μια συζήτηση για το «Αλλού ο δρόμος», την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της, την τέχνη ως ανάγκη, τη φωτογραφία, την ανθεκτικότητα και εκείνο το «αλλού» που εξακολουθούμε να αναζητούμε.
H προειδοποίηση για μια μεγάλη εξέγερση
Νέα συνεργασία-έκπληξη με την A24 μετά από μια χρονιά γεμάτη εισπρακτικά ρεκόρ
Από τον Μάικλ Κορλεόνε στον Τόνι Μοντάνα
Με μουσική υπόκρουση Led Zeppelin και πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Κρεγκ και τη Μέριλ Στριπ
Η ανάρτηση της εταιρείας παραγωγής
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι αποσύρθηκε στην έρημο με ένα βιβλίο γεμάτο αρνητικές κριτικές για τον ίδιο και τις ταινίες του
Πέντε μεγάλου και δύο μικρού μήκους ελληνικές παραγωγές διεκδικούν υποψηφιότητα
Όχι το θαλάσσιο φιλμ τρόμου που περιμένει κανείς να δει
Άψογες ερμηνείες, σε ένα φιλμ που κερδίζει εύκολα τις εντυπώσεις χάρη στην ψυχραιμία και τον μινιμαλισμό με τα οποία χτίζει τη δραματουργία του.
Η νευρώδης σκηνοθεσία, η μείξη μαύρης κωμωδίας-ψυχολογικού θρίλερ και η παρουσία πρωτοκλασάτων ερμηνευτών χαρακτηρίζουν την πρώτη αγγλόφωνη δημιουργία του Ρομέν Γαβρά
Απέσπασε διπλό βραβείο ερμηνείας στις Κάννες για τις πρωταγωνίστριες Βιρζινί Εφιρά και Τάο Οκαμότο.
Ο Άαρον Σόρκιν επιστρέφει στο Facebook δεκαέξι χρόνια μετά με μια αξιοπρεπή μεν ταινία, που δεν καταφέρνει όμως να ξεφύγει από τη μεγαλειώδη σκιά του προκατόχου της
H ταινία του Aaron Sorkin για τις κοινωνικές συνέπειες των ψηφιακών δικτύων
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το νέο κινηματογραφικό reboot σε σκηνοθεσία του Τζόζεφ Κοσίνσκι
Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μυστικής προβολής της ταινίας «Ethan Frome»
Ο Ισπανός ηθοποιός μιλά για τη διάσημη σκηνή ανάκρισης στο Skyfall
Ένα ακριβό και ασυνήθιστο στοίχημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.