Κινηματογραφος

Loki: Πότε κάνει πρεμιέρα - Το ανακοίνωσε ο Tom Hiddleston

Δείτε το βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Tom Hiddleston «διακόπτει» το trailer του «Loki», ανακοινώνοντας την αλλαγή ημερομηνίας στην πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς
Ο Tom Hiddleston «διακόπτει» το trailer του «Loki», ανακοινώνοντας την αλλαγή ημερομηνίας στην πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς © Marvel Entertainment/YouTube

O κινηματογραφικός «Loki», Tom Hiddleston, κάνει την ανατροπή και ανακοινώνει την αλλαγή «πρεμιέρας» στη νέα τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστεί.

Νωρίτερα από το αναμενόμενο έρχεται στη «μικρή οθόνη»  και συγκεκριμένα στο Disney+ η τηλεοπτική σειρά «Loki», με πρωταγωνιστή -ποιον άλλο- τον χαρακτήρα που πολλοί αγαπούν να μισούν, άλλοι συμπαθούν και ίσως αρκετοί (μετά το Endgame) εκτιμούν.

Ο ηθοποιός Tom Hiddleston υποδύεται μια από τις πιο ιντριγκαδόρικες φιγούρες στο σύμπαν της Marvel, η οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει την ανατροπή και -με ελάχιστες εξαιρέσεις- είναι αδύνατον να εμπιστευτείς.

Ο Tom Hiddleston ανακοίνωσε ο ίδιος με βίντεο ότι η πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς «Loki» θα γίνει την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 (και όχι την Παρασκευή 11 Ιουνίου, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί).

Ήδη, μετά από αυτό το «switch» οι θαυμαστές του «Loki» γράφουν μεταξύ άλλων στα social media: «"Κλασικός" Loki άλλαξε πάλι τα πράγματα».

Announcement | Marvel Studios' Loki | Disney+

Τηλεοπτική σειρά «Loki» - Το cast

Σε σκηνοθεσία Kate Herron (Sex Education, Daybreak) στην τηλεοπτική σειρά συμπρωταγωνιστούν οι Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku και Richard E. Grant.

Η τηλεοπτική σειρά αποτελείται από 6 επεισόδια (σ.σ. αν και με τον «Loki» ποτέ δεν ξέρεις).

Marvel Studios' Loki | Official Trailer | Disney+

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ