TV + Series

«Lupin» στο Netflix: Έρχεται στις 11 Ιουνίου - Το επίσημο τρέιλερ

Ο Ασάν έχει στριμωχτεί, όμως φαίνεται να έχει ένα ακόμη σχέδιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ηθοποιός Ομάρ Σι είναι ο «Lupin» και στον δεύτερο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς του Netflix
Ο ηθοποιός Ομάρ Σι είναι ο «Lupin» και στον δεύτερο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς του Netflix © YouTube/Netflix Greece

Στη δημοσιότητα το επίσημο trailer για τον δεύτερο κύκλο του «Lupin», ο οποίος κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουνίου 2021 στο Netflix.

Στις 11 Ιουνίου κάνει πρεμιέρα στο Netflix η τηλεοπτική σειρά «Lupin», με πρωταγωνιστή τον Ομάρ Σι (Intouchables).

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάρτιο είχε δοθεί στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ για το «Lupin». Πλέον, έφθασε η στιγμή για το επίσημο trailer με ελληνικούς υπότιτλους.

Ο πρώτος κύκλος «σάρωσε» σε τηλεθέαση. Στην Ελλάδα ήταν η Νο1 επιλογή στα δημοφιλέστερα για αρκετό καιρό, την ώρα που στα social media δεν σταματούσαν να μιλούν για το «Lupin».

Το Netflix Greece έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ, κάνοντας τους θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς να μη βλέπουν την ώρα να παρακολουθήσουν τη συνέχεια της ιστορίας που τους καθήλωσε και τους έκανε να προβούν σε binge-watching μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Επιγραμματικά, το «Lupin» είναι μια γαλλική σειρά μυστηρίου και περιπέτειας, με το Παρίσι σε πρώτο πλάνο. Πρωταγωνιστής είναι ο Omar Sy, ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός που έπαιξε τον αισιόδοξο και χαμογελαστό Driss στη -γεμάτη μαθήματα ζωής- γαλλική ταινία «Άθικτοι» (The Intouchables, 2011).

Στο «Lupin» παρουσιάζεται η ιστορία ενός εφήβου, ο οποίος βλέπει τον πατέρα του να κατηγορείται άδικα για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε. 25 χρόνια μετά, ο Ασάν Ντιόπ αντλεί έμπνευση από τη σειρά ιστοριών «Αρσέν Λουπέν, Αριστοκράτης Λωποδύτης» για να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του. Και η περιπέτεια ξεκινά...

Lupin (Λουπέν): Ο δεύτερος κύκλος στο Netflix στις 11 Ιουνίου
Lupin (Λουπέν): Ο δεύτερος κύκλος στο Netflix στις 11 Ιουνίου @ NetflixGR/Twitter

 

«Lupin» - Neflix: Τι δείχνει το επίσημο τρέιλερ

Το επίσημο τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο του «Lupin» έχει διάρκεια 2,5 λεπτά περίπου και περισσότερο «ανάβει» φωτιές παρά δίνει απαντήσεις, όπως συνήθως συμβαίνει με τα τρέιλερ σειρών που έχουν προκαλέσει μεγάλο τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Ο Ασάν δεν σταματά να ζει για την ημέρα που ο Ουμπέρ Πελεγκρινί θα πληρώσει για το κακό που του έκανε. Αυτήν τη φορά, όμως, τα έχει βρει σκούρα, ωστόσο φαίνεται ότι κρύβει έναν ακόμη άσο στο μανίκι του, φέρνοντας τα πάνω κάτω.

Τα υπόλοιπα στις 11 Ιουνίου...

Λουπέν: Μέρος 2 | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ