Κινηματογραφος

The Eternals: Δείτε τα πρώτα πλάνα από τη νέα ταινία της Marvel

Και οι πρεμιέρες των επερχόμενων ταινιών της Marvel όπως ανακοινώθηκαν μέσα από ένα βίντεο-τρέιλερ

alexandra_skaraki.jpg
Αλεξάνδρα Σκαράκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αντζελίνα Τζολί ως Θίνα στη νέα ταινία του MCU, The Eternals
Η Αντζελίνα Τζολί ως Θίνα στη νέα ταινία του MCU, The Eternals © Marvel

The Eternals: Τα πρώτα πλάνα της νέας ταινίας του Marvel Cinematic Universe σε σκηνοθεσία της Κλόι Ζάο («Nomadland»)

Η αναμονή τελείωσε. Το στούντιο της Marvel αποκάλυψε σήμερα μερικά πρώτα πλάνα από την επερχόμενη ταινία του MCU, «The Eternals».

ETERNALS Teaser Trailer (NEW 2021) Marvel Superhero Movie HD

Στο φιλμ πρωταγωνιστεί μια νέα ομάδα υπερηρώων στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel: πρόκειται για αρχαίους εξωγήινους που εδώ και χιλιάδες χρόνια ζουν μυστικά στη Γη. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, «μετά τα γεγονότα του “Εκδικητές: Η τελευταία πράξη”, μια αναπάντεχη τραγωδία τους οδηγεί να βγουν από τις σκιές και να ενωθούν ώστε να αντιμετωπίσουν τον πιο παλιό εχθρό του ανθρωπίνου είδους, τους Deviants». Οι Eternals δεν πεθαίνουν ποτέ, δεν μεγαλώνουν και έχουν φανταστικές δυνάμεις, καθώς είναι πλάσματα που δημιούργησαν σχεδόν παντοδύναμα διαστημικά όντα στην απαρχή του πολιτισμού. Ήταν εκείνα που διαμόρφωσαν την ιστορία και τους πολιτισμούς.

Για πολλά χρόνια, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου ήταν συνώνυμο με την τη κυκλοφορία μιας superhero ταινίας. Και παρόλο που οι κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής δεν είναι ακόμα έτοιμες για να φιλοξενήσουν μια τόσο μεγάλη πρεμιέρα, το διάσημο στούντιο παραγωγής γιορτάζει αυτή τη χρονική στιγμή με ένα τρέιλερ όπου παρουσιάζει νέες ημερομηνίες κυκλοφορίας και νέους τίτλους. «Πάμε να δραπετεύσουμε, να χαθούμε μέσα σε μια ιστορία, να αισθανθούμε συνδεδεμένοι, να μοιραστούμε στιγμές που θα θυμόμαστε για πάντα», γράφουν οι λεζάντες του τρέιλερ που εμφανίζονται ανάμεσα σε κλιπ από τις ταινίες που εντάσσονται στο τέταρτο μέρος του MCU, το οποίο ξεκίνησε με την τηλεοπτική σειρά του Disney+, «WandaVision». Το μήνυμα έρχεται μετά από μια δύσκολη χρονική περίοδο για την κινηματογραφική βιομηχανία με λουκέτο στα σινεμά και αναβολές στις κυκλοφορίες. Ανάμεσα στα κλιπς, βρίσκεται και το «The Eternals» που – από ότι πληροφορούμαστε- θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου του 2021. 

Σκηνοθέτρια της ταινίας είναι η –βραβευμένη με Όσκαρ– Κλόι Ζάο («Nomadland», «Καλπάζοντας με το Όνειρο», «Τραγούδια που μου Έμαθαν τα Αδέρφια μου») και το σενάριο υπογράφουν οι Μάθιου και Ράιαν Φίρπο. Πρωταγωνιστές είναι οι Αντζελίνα Τζολί (Θίνα), Σάλμα Χάγιεκ (Άγιακ), Ρίτσαρντ Μάντεν (Ίκαρος), Κιτ Χάρινγκτον (Ντέιν Γουίτμαν) κ.α. Στο νέο βίντεο βλέπουμε εικόνες του αρχηγού των Eternals Άγιακ, τον Ίκαρο, τη Θίνα, την Τζέμα Τσαν στον ρόλο της Σέρσι και τον Κουμάιλ Ναντζιάνι ως Κίνγκο. Οι χαρακτήρες εμφανίζονται στο παρόν, αλλά και σε εποχή που θα μπορούσε να είναι το παρελθόν.

Αυτό που γνωρίζουμε, σύμφωνα με τις δηλώσεις της Σάλμα Χάγιεκ σε πρόσφατη συνέντευξή της στον ιστότοπο Variety, είναι ότι το φιλμ «διαφέρει από τα προηγούμενα της Marvel».

Άλλες ταινίες που θα παρακολουθήσουμε στις αίθουσες τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια είναι: το φιλμ «Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings» που θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 3 Σεπτεμβρίου 2021 και στη συνέχεια το «Spider-Man: No Way Home» που θα προβληθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2021. Στις 25 Μαρτίου 2022 έρχεται το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness on March», στις 6 Μαΐου 2022 το σίκουελ του «Μαύρου Πάνθηρα» με τίτλο «Black Panther: Wakanda Forever» θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου 2022 και το «The Marvels» στις 11 Νοεμβρίου 2022.

Στις 17 Φεβρουαρίου 2023 θα προβληθεί η ταινία «Ant-Man and the Wasp: Quantumania» και η πρεμιέρα για το «Guardians of the Galaxy, Vol.3» ανακοινώθηκε για τις 5 Μαΐου 2023. Οι ανακοινώσεις του προγράμματος μέσα από το ολιγόλεπτο βίντεο τελείωσαν με την προβολή από το λογότυπο της τέταρτης ταινίας «Fantastic Four», προϊδεάζοντας τους θαυμαστές ότι ίσως και να κάνει ντεμπούτο κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ