Κινηματογραφος

Στο «σφυρί» η στολή του Κιάνου Ριβς στο The Matrix Reloaded

Η διαδικτυακή δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2 Δεκεμβρίου 2020.

Αλεξάνδρα Σκαράκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σε δημοπρασία του καταστήματος Prop Store η στολή του Κιάνου Ριβς στο The Matrix Reloaded, οι μπότες της Τζούλια Ρόμπερτς στο Pretty Woman και άλλα αντικείμενα

Αναμνηστικά αντικείμενα από εμβληματικές ταινίες όπως οι «The Matrix Reloaded», «Pretty Woman», «Alien» και «Labyrinth» θα πουληθούν στο πλαίσιο της δημοπρασίας του δημοφιλούς καταστήματος συλλεκτικών ειδών Prop Store, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Ανάμεσα στα αναμνηστικά που θα πωληθούν φέτος βρίσκεται η στολή που φόρεσε ο Κιάνου Ριβς ως Νίο στην ταινία «The Matrix Reloaded», η αξία της οποίας εκτιμάται μεταξύ των 52,000 και 78,000 δολαρίων. Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν προσφορά στη φετινή δημοπρασία, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα μηχανικό κεφάλι εξωγήινου με ειδικά εφέ, από την κλασική ταινία επιστημονικής φαντασίας του Ρίντλεϊ Σκοτ, «Alien».

Διαθέσιμες επίσης είναι οι ψηλοτάκουνες μπότες που φορούσε η Τζούλια Ρόμπερτς στην ταινία «Pretty Woman» από το 1990. Ακόμα μια δελεαστική προσφορά είναι η ιδιαίτερη κρυστάλλινη μπάλα, οι υπογεγραμμένες φωτογραφίες και τα εισιτήρια προβολής και πάρτι λήξης των γυρισμάτων της ταινίας «Labyrinth» από το 1986, με πρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Μπόουι. Το αξία των αντικειμένων εκτιμάται μεταξύ 13,000 με 19,000 δολάρια.

Το καλοκαίρι του 2019, η εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών Warner Bros ανακοίνωσε την κυκλοφορία τέταρτης ταινίας Matrix, για την οποία θα επιστρέψουν οι περισσότεροι χαρακτήρες-κλειδιά. Μέχρι όμως να μεταφερθούμε στο σύμπαν του Matrix και αποκτήσουμε φιγούρες και αντικείμενα από την επερχόμενη ταινία, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την online δημοπρασία του Prop Store που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στις 1 και 2 Δεκεμβρίου 2020 και θα περιλαμβάνει αναμνηστικά από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.