Κινηματογραφος

Θα είναι ο Χάρι Στάιλς ο επόμενος James Bond; - Τι απαντά ο ίδιος

Το πρώην μέλος των One Direction τοποθετήθηκε επίσημα για τις φήμες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Χάρι Στάιλς, μουσικός και πρώην μέλος των One Direction, απαντά αν θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, διαδεχόμενος τον Ντάνιελ Γκρεγκ.

Για το αν θα είναι ο επόμενος James Bond, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Ντάνιελ Κρεγκ, απάντησε ο Χάρι Στάιλς.

Ο μουσικός και πρώην μέλος των One Direction, Χάρι Στάιλς, διέψευσε δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι είναι έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ από τον Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία της κινηματογραφικής σειράς, «No time to die».

Η φημολογία εντείνεται εδώ και αρκετό καιρό για το ποιος θα υποδυθεί τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ στην επόμενη ταινία μετά το «No time to die», καθώς ο Ντάνιελ Γκρεγκ έχει ξεκαθαρίσει πολλάκις ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που υποδύεται τον Βρετανό πράκτορα.

Εκτός από τον Χάρι Στάιλς, άλλα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των Τομ Χάρντι, Τομ Χίντλστον, Ίντρις Έλμπα και Χένρι Καβίλ -μαζί με ορισμένους ψιθύρους ότι ο επόμενος Μποντ θα μπορούσε να είναι γυναίκα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Παρόλο που ο Χάρι Στάιλς ανέφερε ότι είχε παρευρεθεί σε συναντήσεις για τον ρόλο, οι εκπρόσωποί του απέρριψαν τους ισχυρισμούς πως θα διαδεχθεί τον Ντάνιελ Κρεγκ, λέγοντας ότι «δεν είναι αληθινοί», σύμφωνα με τα όσα γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Στο επίμαχο δημοσίευμα γινόταν λόγος σε πηγές κοντά στην παραγωγή, οι οποίες περιέγραψαν τον Χάρι Στάιλς ως «Βρετανό άνδρα της νέας εποχής... ο οποίος αν γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ θα σημαίνει ότι το franchise αλλάζει ανάλογα με την εποχή».

Από τη μεριά του ο πρωταγωνιστής των ταινιών Superman και της σειράς Enola Holmes (όπου υποδύεται τον Σέρλοκ Χολμς), Χένρι Καβίλ, δήλωσε ότι θα ήθελε τον ρόλο. Σε συνέντευξή του στο GQ, είπε: «Εάν η Μπάρμπαρα (σ.σ. παραγωγός των ταινιών Μπάρμπαρα Μπρόκολι) και ο Μάικ (σ.σ. συμπαραγωγός Μάικλ Τζ. Γουίλσον) ενδιαφερόταν για κάτι τέτοιο, θα άρπαζα την ευκαιρία. Σε αυτό το στάδιο, όλα είναι στον αέρα. Θα δούμε τι θα συμβεί. Αλλά ναι, θα ήθελα πολύ να παίξω τον Μποντ, θα ήταν πολύ, πολύ συναρπαστικό» ξεκαθάρισε ο Χένρι Καβίλ, την ώρα που ο Χάρι Στάιλς διαψεύδει τις φήμες ότι θα είναι αυτός ο επόμενος James Bond.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ