Κινηματογραφος

Barbie και Marvel μαζί για την «Μαύρη Χήρα»

Η Σκάρλετ Γιόχανσον ως η εμβληματική πράκτορας «Μαύρη Χήρα» σε ένα υπέροχο collectors item

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gly31_w_296.jpg

Η Νατάσα Ρομανόφ «Μαύρη Χήρα» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και η Barbie σε συνεργασία με τη Marvel δημιούργησαν δύο συλλεκτικές κούκλες.

Η αναγέννηση της πιο δυναμικής κοκκινομάλας του Marvel Universe είναι γεγονός. Η Νατάσα Ρομανόφ, γνωστή και ως Μαύρη Χήρα (Black Widow) και ιδρυτικό μέλος των Avengers επιστρέφει με μια ταινία για το δικό της παρελθόν.

Marvel Studios' Black Widow | Official Trailer

Αυτή η επιστροφή άξιζε κάτι για να γιορταστεί. Από τη συνεργασία Barbie και Marvel, προέκυψαν δύο συλλεκτικές κούκλες Νατάσα Ρομανόφ «Μαύρη Χήρα», αμφότερες πιστές στις δύο κινηματογραφικές βασικές εμφανίσεις μάχης της Σκάρλετ Γιόχανσον.

gly31_w_452.jpg

ght82_w_076.jpg

Είτε με τη γκρι μαύρη φόρμα, είτε με την λευκή για μάχη στο χιόνι, οι δύο κούκλες Barbie Black Widow ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής και την προσοχή στη λεπτομέρεια (όπως τα ηλεκτρομαγνητικά βραχιόλια, οι ψηλές μπότες και τα σκάρλετ-χαρακτηριστικά).

gly31_w_362.jpg

ght82_w_20_138.jpg

Τα δύο κοστούμια – εξαρτήσεις της κοκκινομάλλας κούκλας δίνουν όλα τα δυναμικά στοιχεία του εμβληματικής ηρωίδας των κόμικς και της μεγάλης οθόνης και πλέον η κούκλα Black Widow γίνεται απαραίτητη προσθήκη στη συλλογή του φανατικού collector αντικειμένων του Marvel Universe.

gly31_pip_fe_20_493.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ