Κινηματογραφος

Σαρλίζ Θερόν: Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν θα είμαι στο Mad Max

«Θα είναι για πάντα ένας ρόλος που θα επιστρέφω και θα σκέφτομαι με αγάπη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Για την απουσία της από το Mad Max μίλησε η Σαρλίζ Θερόν
Η Σαρλίζ Θερόν © EPA/NEIL HALL

Δυσαρεστημένη με το γεγονός ότι δεν θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Furiosa παρουσιάστηκε η Σαρλίζ Θερόν σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Την δυσαρέσκειά της για το γεγονός πως δεν θα συμπεριληφθεί στο καστ της νέας ταινίας Mad Max εξέφρασε η Σαρλίζ Θερόν σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα.

Η πετυχημένη ταινία επιστρέφει στις οθόνες με ένα prequel όπου η Furiosa θα εκτελεί χρέη πρωταγωνίστριας αλλά δεν θα βρει την Θερόν στο ρόλο. Όπως τόνισε ο Τζορτζ Μίλερ, για την ενσάρκωση της θα επιλεχθεί η Τζόντι Κόμερ.

Στο άκουσμα της είδησης, η Σαρλίζ Θερόν μιλώντας στο Hollywood Reporter υποστήριξε πως «είναι δύσκολο να το καταπιώ. Κοιτάξτε, σέβομαι απόλυτα τον Τζορτζ - πάντα τον σεβόμουν και τώρα που δουλέψαμε μαζί σε αυτή την ταινία, ακόμα περισσότερο. Είναι μάστερ. Του εύχομαι τα καλύτερα.

»Αλλά, ναι, είναι κάπως επώδυνο για μένα, σίγουρα. Γιατί πραγματικά αγάπησα αυτή την ηρωίδα και είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στη δημιουργία της. Θα είναι για πάντα ένας ρόλος που θα επιστρέφω και θα σκέφτομαι με αγάπη.

»Φυσικά και θα ήθελα να δω την επόμενη ταινία, κι αν ο Τζορτζ θεωρεί ότι πρέπει να πάρει αυτή την κατεύθυνση, τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Δεν πρέπει να κολλάμε στις λεπτομέρειες, πρέπει να βλέπουμε την μεγάλη εικόνα...».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ