Κινηματογραφος

Ο Μάικλ Κίτον επιστρέφει ως Μπάτμαν

Στην ταινία «The Flash» με τον Έζρα Μίλερ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μάικλ Κίτον ως Μπάτμαν
Ο Μάικλ Κίτον ως Μπάτμαν © IMDB

Πολύ σοβαρά εξετάζεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει ως Μπάτμαν ο Μάικλ Κίτον στην ταινία «The Flash».

Ολοένα και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Μάικλ Κίτον να φορά ξανά τη στολή του Μπάτμαν και να επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη.

Συγκεκριμένα, όπως φημολογείται, εξετάζεται έντονα το ενδεχόμενο ο Κίτον να υποδυθεί τον αγαπημένο ήρωα στη νέα ταινία «The Flash» του Ζακ Σνάιντερ, στην οποία και θα πρωταγωνιστεί ο Έζρα Μίλερ, τον οποίο είχαμε δει και στο «Justice League».

Πως όμως θα ενσωματωθεί ο Κίτον στο σύμπαν της DC ξανά, μετά από 30 χρόνια; Αυτό οφείλεται στο concept της ταινίας «The Flash» που ουσιαστικά κάνει λόγο για παράλληλα σύμπαντα και κόσμους όπου οι ήρωες συνεχίζουν να υπάρχουν και να γερνάνε.

Σύμφωνα με ένα πρώτο ρεπορτάζ, ο «Flash» θα ταξιδεύει στον χρόνο και το χώρο, προσπαθώντας να σταματήσει τον θάνατο της μητέρας του. Με αυτό τον τρόπο επισκέπτεται το παράλληλο σύμπαν της Γκόθαμ, όπου ο Batman είναι κατά 30 χρόνια μεγαλύτερος.

Ολα αυτά βέβαια βρίσκονται σ' ένα πολύ πρώιμο στάδιο προπαραγωγής, και κανείς δεν ξέρει τις λεπτομέρειες ή το πόσο μεγάλος θα είναι ο ρόλος του Κίτον (ή ένα απλό cameo).

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ