Κινηματογραφος

Πρώτο κλιπ του Justice League: The Snyder Cut με άρωμα Ελλάδας

Έρχεται στο HBO Max μέσα στο 2021

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Zack Snyder’s Justice League | Sneak Peek | HBO Max

Άρωμα... Ελλάδας έχει το κλιπ που κυκλοφόρησε από το πολυαναμενόμενο «Justice League: The Snyder Cut».

Μετά από επίμονες προσπάθειες των φανατικών φίλων της DC, το «Justice League: The Snyder Cut» έρχεται και όπως φαίνεται θα καθηλώσει τους φανς των αγαπημένων σούπερ ηρώων.

Το πρώτο επίσημο κλιπ διάρκειας τριάντα δευτερολέπτων, βλέπουμε για πρώτη φορά τον μεγάλο κακό της DC, τον Darkseid, που είχε κοπεί από την ταινία που κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους.

Στη συγκεκριμένη σκηνή, την οποία και δημοσιοποίησε ο Σνάιντερ στον λογαριασμό του στο Twitter βλέπουμε την Νταϊάνα (Wonder Woman) να βρίσκεται σε κάποια σπηλιά και να φωτίζει στον τοίχο κάτι που ομοιάζει με αγιογραφία με ελληνικούς μάλιστα χαρακτήρες όπως εμφανίζεται ο «CΚΟΤΟΜΗΔΗC ΔΑΡΚCEIΔΟC» ως Θεός.

Στο προσεχές virtual DC FanDome που θα διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου, αναμένεται νέα, ολόκληρη σκηνή ενώ θα παιχτούν και σκηνές και τρέιλερς από το «Wonder Woman 1984», το «The Batman» και φυσικά το «The Suicide Squad 2».

Το πολυαναμενόμενο «Justice League: The Snyder Cut» αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2021 χωρίς, ωστόσο, να έχει δοθεί στη δημοσιότητα η συγκεκριμένη ημερομηνία του.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ