Κινηματογραφος

Η Universal εξετάζει το ενδεχόμενο μικρών παραγωγών λόγω κορωνοϊού

Σε συνεργασία με την Blumhouse Productions

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Universal Studios
Τα στούντιο της Universal © Wikipedia

Συνεργασία με την Blumhouse Productions ετοιμάζει η Universal προκειμένου να προχωρήσει σε μικρές παραγωγές.

Πολύ έντονα φαίνεται πως εξετάζει η Universal το ενδεχόμενο να στραφεί στις μικρές παραγωγές λόγω του κορωνοϊού όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα. Η γνωστή εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών σκέφτεται σοβαρά να συνεχίσει τις παραγωγές αλλά με μικρότερο κόστος προκειμένου να σταματήσει να ζημιώνεται οικονομικά και να αποκτήσει ξανά κέρδη.

Το «The Hollywood Reporter» αναφέρει πως η πρώτη νέα παραγωγή της Universal θα είναι μια χαμηλού budget ταινία, σε συνεργασία με την Blumhouse Productions, η οποία δεν θα ξεπερνά τα 6.5 εκατομμύρια δολάρια.

Κάτω από κανονικές συνθήκες το συγκεκριμένο ποσό δεν θα αντιστοιχούσε καν σε μία παραγωγή που θα «τάραζε» τα νερά και θα προκαλούσε το κοινό, αλλά με τη νέα αυτή κατάσταση το στούντιο προσπαθεί να αποφύγει όλα τα περιττά έξοδα «με το καστ και το συνεργείο να μένει σε ένα ξενοδοχείο αρκετά κοντά, ενώ όλα τους νέους κανόνες υγειονομικής ασφάλειας να βρίσκονται σε ισχύ».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η Blumhouse και η Universal δεν πρόκειται να προχωρήσουν εάν δεν πάρουν το πράσινο φως από την πόλη και τις υγειονομικές αρχές, ενώ τα κεφάλια των στούντιο συζητούν (διαδικτυακά πάντα) με σκηνοθέτες για το πως θα μπορέσουν να φέρουν όλα αυτά εις πέρας, με ασφάλεια πάντα.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ