Κινηματογραφος

«Το Μικρό Ψάρι» στο κόκκινο χαλί του Βερολίνου

Φωτογραφίες των συντελεστών στην πρεμιέρα

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
61028-121911.JPG

Παρουσία του σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη, των ηθοποιών, παραγωγών και καλλιτεχνικών συντελεστών πραγματοποιήθηκε στις 11 Βεβρουαρίου η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Το Μικρό Ψάρι» (“Stratos”) στο 64ο Φεστιβάλ Βερολίνου.

Τα φώτα του Berlinale Palast άναψαν για να υποδεχτούν στο κόκκινο χαλί τον Γιάννη Οικονομίδη μαζί με τους συντελεστές της ταινίας, και ορισμένους από τους ηθοποιούς που συνόδευσαν τον σκηνοθέτη στην παγκόσμια πρώτη της ταινίας. Ανάμεσα σε αυτούς ο πρωταγωνιστής Βαγγέλης Μουρίκης και οι ηθοποιοί Πέτρος Ζερβός, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Βουλγαράκης, Μαρία Καλλιμάνη, και η Πόπη Τσαπανίδου στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

n

«Το Μικρό Ψάρι» συμμετέχει στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ Βερολίνου. Λίγο νωρίτερα από την πρεμιέρα είχε προηγηθεί η συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι συντελεστές της ταινίας στο διεθνή τύπο.

n

n

n

n

n

n

n

Η ταινία θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 27 Μαρτίου από την Feelgood.

Υπόθεση:

Στα 19 του, ο Στράτος διέπραξε ένα έγκλημα πάθους. Πέρασε τη μισή του ζωή στη φυλακή, κάτω από την προστασία ενός αρχινονού του υποκόσμου, του Λεωνίδα. Μια μέρα, κατά τη διάρκεια μιας συμπλοκής ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες, ο Λεωνίδας του έσωσε τη ζωή. Ο Στράτος αυτό δεν το ξέχασε ποτέ.

Ελεύθερος πια, ο Στρατός δουλεύει τη νύχτα σε ένα αρτοποιείο, ενώ τη μέρα εκτελεί συμβόλαια θανάτου. Όλα του τα χρήματα τα δίνει στον Γιώργο, τον αδελφό του Λεωνίδα, που οργανώνει ένα παράτολμο σχέδιο απόδρασης για να βγάλουν τον Λεωνίδα από την φυλακή. Το μόνο πράγμα που απασχολεί τον Στράτο είναι να εξοφλήσει το χρέος του στον Λεωνίδα. Η μέρα της απόδρασης, η πιο σημαντική μέρα της ζωής του, πλησιάζει...

Διάρκεια: 137’

n

n

n

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Γιάννης Οικονομίδης

Σενάριο: Γιάννης Οικονομίδης, Θάνος Ξηρός, Βαγγέλης Μουρίκης, Χρήστος Β. Κωνσταντακόπουλος, Χάρης Λαγκούσης

Παίζουν: Βαγγέλης Μουρίκης, Πέτρος Ζερβός, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Αναστασάκης, η μικρή Πωλίνα Δελλατόλα, Γιάννης Βουλγαρακης, Μαρία Καλλιμάνη, Αλέκος Πάγκαλος, Γιώργος Μπινιάρης, Όμηρος Πουλάκης, η Σόνια Θεοδωρίδου και η Πόπη Τσαπανίδου

n

n

n

Μάθετε περισσότερα: 

www.facebook.com/ToMikroPsari

tomikropsari.tumblr.com

instagram.com/tomikropsari

www.falirohouse.com/films/Stratos

Δείτε το τρέιλερ του Μικρού Ψαριού εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ