- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κατρίν Ντενέβ: Πού αποδίδουν το εγκεφαλικό οι γιατροί
Όλα τα νεότερα για την υγεία της Γαλλίδας ηθοποιού
Τι προκάλεσε το εγκεφαλικό στην Κατρίν Ντενέβ, σύμφωνα με τους γιατρούς που την παρακολουθούν.
Στο φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα της Κατρίν Ντενέβ αποδίδουν το ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο οι γιατροί που την παρακολουθούν. Η Γαλλίδα ηθοποιός παραμένει σε νοσοκομείο του Παρισιού. Όπως έγινε γνωστό, το επεισόδιο ήταν «ελαφρύ» και δεν άφησε κάποιο κινητικό πρόβλημα, ωστόσο θα χρειαστεί χρόνος για την αποκατάσταση-αποθεραπεία. Τυχερή στην ατυχία της η 76χρονη βρισκόταν ήδη σε νοσοκομείο (λόγω γυρισμάτων), την ώρα που παρουσιάστηκε το πρόβλημα υγείας.
Ο Γάλλος γενικός ιατρός Φρανσουά Μπομόν, μιλώντας στη γαλλική τηλεόραση CNews, εξήγησε πως το εγκεφαλικό επεισόδιο θα μπορούσε κάλλιστα να προκληθεί από την υπερκόπωση και το στρες. «Το άγχος συμβάλει στη στένωση των αγγείων, με αποτέλεσμα να ευνοούνται οι συνθήκες εμφάνισης θρόμβου» εξήγησε.
Και προειδοποίησε ότι ένα εγκεφαλικό επεισόδιο χρειάζεται μεγάλη προσοχή το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και έως και έναν χρόνο μετά το πρώτο περιστατικό. Όπως είπε, η πιθανότητα να προκύψει και δεύτερο επεισόδιο ανέρχεται στο 60%.
Γαλλικά ΜΜΕ μετέδωσαν δηλώσεις της διευθύντριας πολιτιστικού ρεπορτάζ, Καντίς Μαού, η οποία ανέφερε πως η γυναίκα-θρύλος του γαλλικού κινηματογράφου βρισκόταν από τα πρώτα λεπτά μεταξύ ειδικών που τις πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία. Το γεγονός αυτό ήταν κομβικό για τη μετέπειτα πορεία της υγείας της, καθώς η κατάσταση μπορεί να είχε πάρει τελείως διαφορετική τροπή αν π.χ. βρισκόταν μόνη στο σπίτι της.
Το πρόβλημα υγείας παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «De Son Vivant». Η Κατρίν Ντενέβ υποδύεται μια μητέρα που ο γιος της είναι βαριά άρρωστος. Γι' αυτό και βρισκόταν ήδη σε νοσοκομείο, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία.
Αεικίνητη - Δεν σταματά να δουλεύει
Μόνο φέτος και πριν βρεθεί στο Παρίσι για τα γυρίσματα, η Κατρίν Ντενέβ πραγματοποίησε γυρίσματα στο μικρό νησάκι της Ρεουνιόν για την ταινία «Terrible Jungle», που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το 2020. Ήδη, από τις αρχές του έτους και μέχρι τον Σεπτέμβριο κυκλοφόρησαν στους κινηματογράφους τρεις ταινίες της, μεταξύ των οποίων και το «Fete de famille».
Τον Δεκέμβριο είναι προγραμματισμένο να βγει και η τέταρτη ταινία της για φέτος, όπου συμπρωταγωνιστεί με τη Ζιλιέτ Μπινός και τον Ίθαν Χοκ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάνω από 36.000 email προς κινηματογράφους
Το όνειρό της ήταν να παίξει τη Μέρι Τζέιν
Ο Cristian Mungiu επιστρέφει με ένα ιδεολογικά φορτισμένο δράμα για την πολιτιστική μεταμφύτευση
Πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 25 Σεπτεμβρίου
Επιστροφή στο μέλλον και την επιστημονική φαντασία για τον Ρίντλεϊ Σκοτ
Μετά τον θάνατο του Τιμ Κάρι
Οι εξαρτήσεις άλλαξαν, η εξάρτηση και τα αδιέξοδα φαίνεται πως παραμένουν
Το έλεος μιας αλλόκοτα τρομακτικής εποχής που ανατέλλει
Η πλοκή μεταφέρεται στο 1977 βρίσκοντας το Χόλιγουντ σε μια εντελώς διαφορετική εποχή
Το Rocky Horror Picture Show, ως επιτομή της καλτ άποψης περί απευλευθέρωσης και ισότητας
Ποια ονόματα περιλαμβάνει η λίστα των επικρατέστερων υποψηφίων
Διαφημιζόταν στην εφημερίδα Μακεδονία με το σλόγκαν «Πρωτοφανής Αμερικανισμός. Επισκεφθείτε το οικογενειακώς!»
Η πορεία του επηρεάστηκε από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2012
H Iνδή σταρ παραμένει στο καστ
Η ιστορία τριών αδελφών που το 1914 ίδρυσαν τη Maserati σε ένα μικρό γκαράζ της Μπολόνια
Η ταινία της χρονιάς μιλάει για την κόντρα των φανατισμών και το πώς η μέριμνα και η φροντίδα μπορούν να γίνουν δίκοπο μαχαίρι
Πρεμιέρα στις αίθουσες των ΗΠΑ, στις 23 Οκτωβρίου
Πρεμιέρα στα Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και του Τορόντο τον επόμενο μήνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.