Κινηματογραφος

Θυμάστε τι έχει συμβεί στον Πύργο του Downton και τη Lady Mary;

Οι πρωταγωνιστές φρεσκάρουν τη μνήμη μας ενόψει της πρεμιέρας της ταινίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μισέλ Ντόκερι
Μισέλ Ντόκερι / © EPA/NEIL HALL

Η δημοφιλής βρετανική τηλεοπτική σειρά «Downton Abbey» έγινε ταινία και οι πρωταγωνιστές βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί για την παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο.

Με όλη τη μεγαλοπρέπεια που αρμόζει στην οικογένεια των Κρόλεϊ οι πρωταγωνιστές της ταινίας Downton Abbey βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί για την παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο.

Η δημοφιλής βρετανική τηλεοπτική σειρά έγινε ταινία και θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους βρετανικούς κινηματογράφους την ερχόμενη Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου. Μια ημέρα νωρίτερα, στις 12 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσει η προβολή της στην Ελλάδα, ενώ στους αμερικανικούς κινηματογράφους θα βγει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς φρεσκάρουν τη μνήμη μας και μας διηγούνται στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα έχουν συμβεί στον Πύργο του Downton.

DOWNTON ABBEY - RECAP - Now Playing

Η πλοκή θα τοποθετείται στο έτος 1927 (μια χρονιά μετά από εκείνη του φινάλε της σειράς) με την Παγκόσμια Οικονομική Ύφεση του 1929 στον ορίζοντα και τους Κρόλεϊ να στριμώχνονται οικονομικά και να υποχρεώνονται να ζήσουν με μειωμένο το υπηρετικό προσωπικό τους.

Όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς του ITV θα συμμετέχουν στην ταινία, περιλαμβανομένων της Μισέλ Ντόκερι (Λαίδη Μαίρη), του Χιού Μπόνβιλ (κόμης Ντάουντον), της Τζοάν Φρόγκατ (Άννα Μπέιτς) και της Μάγκι Σμιθ (κόμισσα του Πύργου), η οποία ήταν η τελευταία ηθοποιός από το καστ που είπε το ναι για ταινία.

21599508.jpg
Παγκόσμια πρεμιέρα του Downton Abbey / © EPA/NEIL HALL

Harper's Bazaar UK on Instagram: “Elizabeth McGovern, Michelle Dockery and Laura Carmichael attended the #DowntonAbbey world premiere - all the pictures via link in bio ✨”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ