Κινηματογραφος

Underwater: Η Κρίστεν Στιούαρτ 11.000 μέτρα κάτω από τη θάλασσα

Πώς περιγράφει η ηθοποιός την ταινία;

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kristen-stewart-in-underwater-2020.jpg

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Underwater» του William Eubank, με πρωταγωνίστρια την Kristen Stewart

Εσείς πώς θα νιώθατε, αν βρισκόσασταν εγκλωβισμένοι 11.000 μετρά κάτω από τη θάλασσα; Αυτήν ακριβώς την τρομαχτική απομόνωση έρχεται να εξερευνήσει η νέα ταινία του William Eubank, με πρωταγωνίστρια την Kristen Stewart. 

Το «Underwater» παρακολουθεί μία ομάδα επιστημόνων, που για έναν μήνα κάνουν έρευνες σε μία βάση στα βάθη της θάλασσας. Τα πράγματα για αυτούς αλλάζουν όταν ένας σεισμός τους εγκλωβίζει και ο μόνος τρόπος να φτάσουν στον κεντρικό σταθμό είναι περπατώντας με τις στολές κατάδυσης μέχρι αυτόν, μόνο που όταν το τολμήσουν θα ανακαλύψουν ότι μέσα σε αυτόν κρύβονται τέρατα.  

Εκτός από την Stewart και τα τέρατα, στην ταινία θα δούμε και την υπόλοιπη ομάδα της πρώτης. Σε αυτήν συναντάμε τους Vincent Cassel (Μαύρος Κύκνος), T.J. Miller (Deadpool), Jessica Henwick (Game of Thrones), John Gallagher Jr (The Newsroom) και Mamoudou Athie (Ο Κύκλος).  

Η πρωταγωνίστρια, την οποία πριν το «Underwater» θα δούμε και στο remake των «Αγγέλων του Τσάρλι» και το «Seberg», μιλώντας στο Entertainment Weekly σχολίασε για την ταινία: «Είναι ένας πραγματικά σκοτεινός, τρομαχτικός στοχασμός πάνω στην απομόνωση. Βασικά, είναι σαν μία ταινία επιβίωσης για κάποιους ανθρώπους που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους και τις περίεργες περιστασιακές υπαρξιακές συζητήσεις που ακολουθούν και τις παράξενες σχέσεις που διαμορφώνονται τρομερά γρήγορα. Η βασική ιστορία του να ενοχλείς κάτι το οποίο πρέπει ειλικρινά να παραμείνει στην φυσική του κατάσταση και το τι μπορεί να ανακαλύψεις - αυτό είναι που κρατάει τα πράγματα τρομαχτικά.  

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 10 Ιανουαρίου του 2020, σχεδόν τρία χρόνια μετά το τέλος των γυρισμάτων της. 

Δείτε το τρέιλερ του «Underwater» εδώ: 

Underwater Trailer #1 (2020) | Movieclips Trailers

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ