Κινηματογραφος

Γυναίκα, μαύρη και με άδεια να σκοτώνει: Η επόμενη… 007

Ο Μποντ βγαίνει στη σύνταξη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στην επερχόμενη ταινία Bond 25 o Ντάνιελ Κρεγκ έχει εξασφαλισμένο τον ρόλο του θρυλικού πράκτορα της M16, αλλά στο μέλλον ο πράκτορας 007 με την άδεια να σκοτώνει θα είναι γυναίκα, μαύρη και στιλάτη. Η εταιρεία παραγωγής σχεδιάζει ανατροπές και σύμφωνα με πληροφορίες ο ρόλος έκλεισε να αναταθεί στη Λασάνα Λιντς.

Η εφημερίδα Mail επικαλούμενη ανώνυμη πηγή «μέσα από την παραγωγή της ταινίας» γράφει ότι η επερχόμενη ταινία ανοίγει με τον Μποντ (Κρεγκ) να έχει αποσυρθεί στην Τζαμάικα και να καλείται να προσφέρει εκ νέου τις υπηρεσίες για την αντιμετώπιση του νέου κακού της κινηματογραφικής σειράς ταινιών.

«Υπάρχει μια καθοριστική σκηνή στην αρχή της ταινίας όταν ο αρχηγός M λέει: 'έλα μέσα 007' και εμφανίζεται η Λασάνα. Με λίγα λόγια ο Μποντ παραμένει Μποντ, αλλά ο 007 αλλάζει», είπε η πηγή.

Η Λιντς γέννημα θρέμμα του δυτικού Λονδίνου, είναι 31 ετών και έκανε το ντεμπούτο της το 2011 στην ταινία «Fast Girls». Αλλά η δόξα ήρθε με τον ρόλο στο Captain Marvel στο ρόλο της πιλότου Μαρία Ραμπό.

Η είδηση ότι η Λασάνα θα είναι η επόμενη πράκτορας 007 έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση από τους χρήστες των social media.