Κινηματογραφος

Νεκρός από πυροβολισμούς ηθοποιός του Trainspotting 2 (video)

Το συμβάν αντιμετωπίζεται ως «ύποπτο» από τις αρχές

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

O 42χρονος Μπράντλεϊ Γουέλς έπεσε νεκρός από πυροβολισμό στο κεφάλι - Το περιστατικό συνέβη στο Εδιμβούργο - Έρευνα από την αστυνομία

Ο ηθοποιός Μπράντλεϊ Γουέλς, που πρωταγωνιστούσε στο Trainspotting 2, έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στο κεφάλι χθες το βράδυ στο Εδιμβούργο.

Σύμφωνα με τη Daily Record, ο 42χρονος ηθοποιός ήταν στο παρελθόν χούλιγκαν που στη συνέχεια έγινε φιλανθρωπικός.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται τα βρετανικά Μέσα, υπέστη «απειλητικά για τη ζωή» του τραύματα στο κεφάλι.

Η αστυνομία της Σκωτίας επιβεβαίωσε ότι ένας άνθρωπος πέθανε και ο θάνατος αντιμετωπίζεται ως «ύποπτος».

Οι ένοπλοι αστυνομικοί και παραϊατρικό προσωπικό έσπευσαν στην περιοχή όπου συνέβησαν οι πυροβολισμοί μετά το περιστατικό, περίπου στις 20:30 τοπική ώρα.

Η περιοχή αποκλείστηκε και οι κάτοικοι κλήθηκαν να παραμείνουν στα σπίτια τους, σύμφωνα με τους μάρτυρες.

Ο Γουέλς υπήρξε πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας και είχε οργανώσει φιλανθρωπικά έργα στην πόλη για να βοηθήσει τους νέους να παραμείνουν σε φόρμα και μακριά από προβλήματα.

Συμμετείχε επίσης σε φιλανθρωπικά ιδρύματα του Εδιμβούργου πο καταπολεμούν την ανισότητα στην πόλη.

Η Αστυνομική Διεύθυνση του Εδιμβούργου έγραψε στο Facebook: «Λάβαμε μια αναφορά για διαταραχή στην οδό Τσέστερ γύρω στις 20:00 την Τετάρτη 17 Απριλίου. Κατά την άφιξη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης ένας άνθρωπος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο δρόμο και δυστυχώς απεβίωσε επί τόπου. Ο θάνατός του αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και οι έρευνες συνεχίζονται. Οι αξιωματικοί θα συνεχίσουν να προσφέρουν υψηλή παρουσία στην περιοχή για να συνεργαστούν με το κοινό, για την έρευνα αυτή».