Κινηματογραφος

«Παρέλυσε» η Μ. Ουίλιαμς όταν έμαθε το μισθό του συμπρωταγωνιστή της

Πληρώθηκε 1.000 δολάρια και ο Μαρκ Γουόλμπεργκ 1,5 εκατ.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
michelle-williams
Μισέλ Ουίλιαμς και Μαρκ Γουόλμπεργκ/©YOUTUBE

Η Μισέλ Ουίλιαμς αποκάλυψε ότι αισθάνθηκε το σώμα της να «παραλύει» στο άκουσμα της είδησης ότι εκείνη πληρώθηκε με 80 δολ. την ημέρα για την ταινία «All The Money In The World» την στιγμή που ο συμπρωταγωνιστής της Μαρκ Γουόλμπεργκ απέσπασε το ποσό του 1,5 εκατ. δολ.

Μιλώντας με μέλη της Ομάδας Δημοκρατικών Γυναικών για την Ημέρα Ίσης Αμοιβής στις 2 Απριλίου, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, δήλωσε πως «παρέλυσε από συναισθήματα  ματαιότητας» όταν το έμαθε.

Στα τέλη του 2017, τα νέα είχαν γίνει viral για την μισθολογική διαφορά. «Και μαντέψτε τι, κανείς δεν νοιαζόταν. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για μένα, απλώς ενίσχυσε την πεποίθησή μου ότι η ισότητα δεν είναι αναφαίρετο δικαίωμα και ότι οι γυναίκες θα εργάζονται πάντα εξίσου σκληρά για λιγότερα χρήματα, ενώ θα έχουν μεγαλύτερη ευθύνη στο σπίτι» είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι το είδος της ιστορίας που κανονικά θα αντισταθώ: την ιστορία της ηθικής με ένα ευτυχές τέλος ή μάλλον μια ευτυχισμένη αρχή γιατί αυτός είναι ο λόγος που είμαι εδώ», πρόσθεσε η Ουίλιαμς.

«Δεν θα υπάρξει ικανοποίηση για μένα μέχρι να εξαντλήσω τις προσπάθειές μου, διασφαλίζοντας ότι όλες οι γυναίκες θα βιώσουν την ανύψωση της αυτοεκτίμησής τους και τη σύνδεσή τους με την αύξηση της αξίας τους στην αγορά».

«Δουλεύω ως ηθοποιός από την ηλικία των 12 ετών. Είμαι διαπιστευμένη από τη βιομηχανία στα υψηλότερα επίπεδα και αυτό ακόμα δεν μεταφράζεται σε ίση αποζημίωση» είπε χαρακτηριστικά.

Για την ταινία «All the money in the World», τίτλος προφητικός από ό,τι φάνηκε, ο σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Κέβιν Σπέϊσι στον απόηχο του σκανδάλου, όπου  κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση νεαρών εφήβων αγοριών.

Έτσι, χρειάστηκε να γυριστούν εκ νέου οι σκηνές όπου εμφανιζόταν ο Σπέισι,  με τον Κρίστοφερ Πάλμερ να αναλαμβάνει τον ρόλο του.

Το ζήτημα της τεράστιας διαφοράς ξεκίνησε να παίρνει διαστάσεις όταν η ηθοποιός Τζέσικα Τσάστεΐν ανέβασε σχετικό tweet.

Η Ουίλιαμς επεσήμανε ωστόσο, ότι «Στη δουλειά που μόλις ολοκλήρωσα πριν από δύο εβδομάδες, πρέπει να σας πω, ότι πληρώθηκα εξίσου με συμπρωταγωνιστή μου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ