Κινηματογραφος

Αφιερωμένη στον Καρλ Λάγκερφελντ η πρώτη μέρα του 1ου Athens Fashion Film Festival

H ταινία Lagerfeld Confidentiel θα προβληθεί στην Τελετή Έναρξης του AFFF

atk_0452.jpg
Γιάννης Νένες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Lagerfeld Confidential - Movie Trailer

Από τη μεγάλη γιορτή της Μόδας και του Σινεμά, το 1ο Athens Fashion Film Festival που ξεκινάει από τη Δευτέρα 25 και διαρκεί ως τις 27/2, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, δεν θα μπορούσε να λείπει, και μάλιστα να βρίσκεται σε ιδιαίτερη, κορυφαία θέση, ο μεγάλος Καρλ Λάγκερφελντ, που έφυγε από τη ζωή αυτές τις ημέρες.

largelager.jpg

Το AFFF, λοιπόν, στην Τελετή Έναρξης ανοίγει αυλαία με την ταινία Lagerfeld Confidentiel, που αφηγείται τη ζωή του μεγάλου δημιουργού καθώς και του καυστικού, μοναδικού τρόπου έκφρασής του. Ο άνθρωπος που συνέδεσε αναπόσπατα τον Κινηματογράφο με τη Μόδα, παρουσιάζεται μέσα την κάμερα του Rodolphe Marconi σε ένα πορτραίτο αποκαλυπτικό.

lager5.jpg

Εμβληματικός σχεδιαστής, εκκεντρικό fashion icon, υπέροχος Φωτογράφος και καταπληκτικός Σκηνοθέτης, ο Λάγκερφελντ πάντα θα αποτελεί έναν αξεπέραστο μύθο κι ένα διαχρονικό σημείο αναφοράς για τον κόσμο της μόδας και των fashion films. Στην ταινία, τον βλέπουμε να μιλά για τη μόδα, την εικόνα, αλλά και τις ανθρώπινες σχέσεις, ενώ μιλούν για εκείνον, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν και η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό.

lager4.jpg

Η προβολή της ταινίας θα γίνει  κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης  Δευτέρα 25/2.
Η είσοδος στην Τελετή Έναρξης είναι μόνο με προσκλήσεις.

lager2.jpg


Το 1ο Athens Fashion Film Festival διοργανώνεται από την εταιρεία Athens Cultural Creatives και την Nicole Αλεξανδροπούλου και τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείου Τουρισμού, Δήμου Αθηναίων, Ιταλικής Πρεσβείας, Δήμου Φλωρεντίας και ΕλληνοΙταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας. Ένα μοναδικό διεθνές γεγονός, στο οποίο η Μόδα συναντά τον Κινηματογράφο σε μία τριήμερη γιορτή από τις 25 έως και τις 27 Φεβρουαρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα «Νίκος Σκαλκώτας»).
Η Athens Voice είναι χορηγός επικοινωνίας του AFFF.

Ημερομηνίες: 25,26,27 Φεβρουαρίου 2019
Χώρος: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα «Νίκος Σκαλκώτας»
Είσοδος: Ελεύθερη (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Περισσότερες Πληροφορίες: http://www.athensfff.com/
FB: www.facebook.com/athensfff/
Instagram: www.instagram.com/afffathensfashionfilmfestival/
Linkedin: www.linkedin.com/company/athensfff
YouTube: Athens Fashion Film Festival

lagerp.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ