Κινηματογραφος

Μπάτμαν Vs Χελωνονιντζάκια: Θα είναι αυτή η κουλή ταινία της χρονιάς;

Άλλο ένα χτύπημα στην παιδική μας ηλικία

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
batman_vs_teenage_mutant_ninja_turtles.jpeg
© Warner Bros. Home Entertainment

Πίστευα ότι μετά το τρέιλερ της ταινίας «Ντετέκτιβ Πίκατσου» η παιδική μου ηλικία δεν θα μπορούσε να δεχτεί σύντομα άλλο χτύπημα τόσο δυνατό, αλλά μάλλον έκανα λάθος. Απ’ ό,τι φαίνεται, οι δημιουργοί κόμικς Τζέιμς Τινιόν Δ’ και Φρέντι Ουίλιαμς Β’ αποφάσισαν το 2015 ότι ήταν καλή ιδέα να δημιουργήσουν μία ιστορία, στην οποία Μπάτμαν και Χελωνονιντζάκια συναντιούνται και, σαν να μην έφτανε αυτό, τώρα κάποιοι άνθρωποι στην DC Entertainment, το Nickelodeon και την Warner Bros εντυπωσιάστηκαν τόσο από την ιδέα αυτή, που αποφάσισαν να την μετατρέψουν και σε ταινία.

Κάπως έτσι, λοιπόν, καταλήξαμε στο να ετοιμάζεται η ταινία «Μπάτμαν Vs. Χελωνονιντζάκια», στην οποία οι τέσσερις – συμπαθέστατες κατά τ’ άλλα – μεταλλαγμένες χελώνες θα βοηθήσουν τον Μπάτμαν να νικήσει τον Τζόκερ, τον Πιγκουίνο, τον Μίστερ Φριζ, την Χάρλεϊ Κουίν, τον Μπέιν, την Πόιζον Άιβι και τον Ρας αλ Γκουλ. Πώς όλοι αυτοί κολλάνε μεταξύ τους, πέραν του ότι είναι εχθροί του Μπάτμαν; Δεν έχω ιδέα και η πλοκή του κόμικ δεν βοηθάει, γιατί σε αυτήν ο κακός είναι η ομάδα Foot Clan, που έρχεται από τον κόσμο των Χελωνονιντζακίων.

Η ταινία θα είναι – ευτυχώς- animation και το καστ που έχει χαρίσει τις φωνές του στους χαρακτήρες της ταινίας είναι: ο Ντάρεν Κρις (Glee) στον Ραφαέλ, ο Κάιλ Μούνι (Zoolander 2) στον Μικελάντζελο, ο Μπάρον Βον (Γκρέις και Φράνκι) στον Ντονατέλο, ο Έρικ Μπόζα (Δύο φανταστικοί γονείς) στον Λεονάρντο, η Ρέιτσελ Μπλομ (Η τρελή πρώην) στην Μπάτγκερλ, ο Τρόι Μπέικερ (Η ταινία Lego Batman) στον Μπάτμαν και τον Τζόκερ – ο πρώτος ηθοποιός που θα κάνει και τους δύο αυτούς χαρακτήρες εντός της ίδιας ταινίας -, ο Τομ Κέννυ (Μπομπ Σφουγγαράκης) στον Πιγκουίνο, ο Τζον ΝτιΜάτζιο (Ραλφ εναντίον ίντερνετ) στον Μίστερ Φριζ, η Τάρα Στρόνγκ (Ταξίδι στη χώρα των θαυμάτων) στην Χάρλεϊ Κουίν και την Πόιζον Άιβι, ο Κάρλος Αλαζράκι (Δύο φανταστικοί γονείς) στον Μπέιν και ο Κας Ανβάρ (Το δωμάτιο) στον Ρας αλ Γκουλ.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη της άνοιξης. Όσοι είστε τολμηροί μπορείτε να της δώσετε μια ευκαιρία και να την δείτε. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ