- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπάτμαν Vs Χελωνονιντζάκια: Θα είναι αυτή η κουλή ταινία της χρονιάς;
Άλλο ένα χτύπημα στην παιδική μας ηλικία
Πίστευα ότι μετά το τρέιλερ της ταινίας «Ντετέκτιβ Πίκατσου» η παιδική μου ηλικία δεν θα μπορούσε να δεχτεί σύντομα άλλο χτύπημα τόσο δυνατό, αλλά μάλλον έκανα λάθος. Απ’ ό,τι φαίνεται, οι δημιουργοί κόμικς Τζέιμς Τινιόν Δ’ και Φρέντι Ουίλιαμς Β’ αποφάσισαν το 2015 ότι ήταν καλή ιδέα να δημιουργήσουν μία ιστορία, στην οποία Μπάτμαν και Χελωνονιντζάκια συναντιούνται και, σαν να μην έφτανε αυτό, τώρα κάποιοι άνθρωποι στην DC Entertainment, το Nickelodeon και την Warner Bros εντυπωσιάστηκαν τόσο από την ιδέα αυτή, που αποφάσισαν να την μετατρέψουν και σε ταινία.
Κάπως έτσι, λοιπόν, καταλήξαμε στο να ετοιμάζεται η ταινία «Μπάτμαν Vs. Χελωνονιντζάκια», στην οποία οι τέσσερις – συμπαθέστατες κατά τ’ άλλα – μεταλλαγμένες χελώνες θα βοηθήσουν τον Μπάτμαν να νικήσει τον Τζόκερ, τον Πιγκουίνο, τον Μίστερ Φριζ, την Χάρλεϊ Κουίν, τον Μπέιν, την Πόιζον Άιβι και τον Ρας αλ Γκουλ. Πώς όλοι αυτοί κολλάνε μεταξύ τους, πέραν του ότι είναι εχθροί του Μπάτμαν; Δεν έχω ιδέα και η πλοκή του κόμικ δεν βοηθάει, γιατί σε αυτήν ο κακός είναι η ομάδα Foot Clan, που έρχεται από τον κόσμο των Χελωνονιντζακίων.
Η ταινία θα είναι – ευτυχώς- animation και το καστ που έχει χαρίσει τις φωνές του στους χαρακτήρες της ταινίας είναι: ο Ντάρεν Κρις (Glee) στον Ραφαέλ, ο Κάιλ Μούνι (Zoolander 2) στον Μικελάντζελο, ο Μπάρον Βον (Γκρέις και Φράνκι) στον Ντονατέλο, ο Έρικ Μπόζα (Δύο φανταστικοί γονείς) στον Λεονάρντο, η Ρέιτσελ Μπλομ (Η τρελή πρώην) στην Μπάτγκερλ, ο Τρόι Μπέικερ (Η ταινία Lego Batman) στον Μπάτμαν και τον Τζόκερ – ο πρώτος ηθοποιός που θα κάνει και τους δύο αυτούς χαρακτήρες εντός της ίδιας ταινίας -, ο Τομ Κέννυ (Μπομπ Σφουγγαράκης) στον Πιγκουίνο, ο Τζον ΝτιΜάτζιο (Ραλφ εναντίον ίντερνετ) στον Μίστερ Φριζ, η Τάρα Στρόνγκ (Ταξίδι στη χώρα των θαυμάτων) στην Χάρλεϊ Κουίν και την Πόιζον Άιβι, ο Κάρλος Αλαζράκι (Δύο φανταστικοί γονείς) στον Μπέιν και ο Κας Ανβάρ (Το δωμάτιο) στον Ρας αλ Γκουλ.
Η ταινία θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη της άνοιξης. Όσοι είστε τολμηροί μπορείτε να της δώσετε μια ευκαιρία και να την δείτε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 30 Οκτωβρίου
Στο πλαίσιο του Προγράμματος Προώθησης και Διανομής Ελληνικού Κινηματογράφου
H τανία που κάνει την έκπληξη στο αμερικανικό box office
Πάνω από 36.000 email προς κινηματογράφους
Το όνειρό της ήταν να παίξει τη Μέρι Τζέιν
Ο Cristian Mungiu επιστρέφει με ένα ιδεολογικά φορτισμένο δράμα για την πολιτιστική μεταμφύτευση
Πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 25 Σεπτεμβρίου
Επιστροφή στο μέλλον και την επιστημονική φαντασία για τον Ρίντλεϊ Σκοτ
Μετά τον θάνατο του Τιμ Κάρι
Οι εξαρτήσεις άλλαξαν, η εξάρτηση και τα αδιέξοδα φαίνεται πως παραμένουν
Το έλεος μιας αλλόκοτα τρομακτικής εποχής που ανατέλλει
Η πλοκή μεταφέρεται στο 1977 βρίσκοντας το Χόλιγουντ σε μια εντελώς διαφορετική εποχή
Το Rocky Horror Picture Show, ως επιτομή της καλτ άποψης περί απευλευθέρωσης και ισότητας
Ποια ονόματα περιλαμβάνει η λίστα των επικρατέστερων υποψηφίων
Διαφημιζόταν στην εφημερίδα Μακεδονία με το σλόγκαν «Πρωτοφανής Αμερικανισμός. Επισκεφθείτε το οικογενειακώς!»
Η πορεία του επηρεάστηκε από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2012
H Iνδή σταρ παραμένει στο καστ
Η ιστορία τριών αδελφών που το 1914 ίδρυσαν τη Maserati σε ένα μικρό γκαράζ της Μπολόνια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.