Κινηματογραφος

Τρεις γενιές Shaft μοιράζονται την μεγάλη οθόνη (trailer)

Θείος, ανιψιός και γιος βγάζουν τα όπλα τους στο Χάρλεμ

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
shaft.jpg
© IMDB

Αν είσαι φαν των ταινιών δράσης, θα υποθέσω ότι σίγουρα έχεις το «Shaft», και το πρώτο του 1971, με τον John Shaft (Richard Roundtree), και το δεύτερο του 2000, με τον ανιψιό του προηγούμενου, John Shaft II (Samuel L. Jackson). Ετοιμαστείτε, λοιπόν, και για το τρίτο του 2019, όπου πλέον θα γνωρίσουμε και τον γιο του John Shaft II, John Shaft Jr. (Jessie Usher), σε μία ταινία που οι τρεις γενιές Shaft θα συναντηθούν και θα μοιραστούν την οθόνη.

Η πλοκή θα έχει ως εξής: Ο JJ, ή John Shaft Jr., έχει αποφοιτήσει από το MIT και δουλεύει ως ειδικός κυβερνοασφάλειας στο FBI. Ωστόσο, για να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τον πρόωρο θάνατο του κολλητού του, χρειάζεται ένα είδος εκπαίδευσης, που μόνο ο πατέρας του μπορεί να του προσφέρει. Απών κατά την παιδική ηλικία του JJ, ο θρυλικός John Shaft (II) δέχεται να βοηθήσει τον γιο του να εξερευνήσει το μολυσμένο από την ηρωίνη Χάρλεμ. Μπορεί το σήμα του FBI του JJ να έρχεται σε κόντρα με το χαρακτηριστικό δερμάτινο παλτό του πατέρα του, αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς την οικογένεια. Εξάλλου, ο Shaft έχει και ο ίδιος την δική του ατζέντα και μία υπόθεση να διευθετήσει, που είναι τόσο επαγγελματική, όσο και προσωπική.

SHAFT – Official Trailer [HD]


Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 14 Ιουνίου, ενώ θα είναι διαθέσιμη και στο Netflix δύο βδομάδες αργότερα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ