Κινηματογραφος

Αστερίξ: Το μυστικό του μαγικού ζωμού - Asterix: Le Secret de la Potion Magique

Όλα για τον μαγικό ζωμό

2018 | Έγχρ. | Διάρκεια: 85'
324257-668306.jpg
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
ΤΕΥΧΟΣ 686
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστερίξ: Το μυστικό του μαγικού ζωμού - Asterix: Le Secret de la Potion Magique

Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το μυστικό του μαγικού ζωμού.

Η συνέχεια του φιλμ κινουμένων σχεδίων του 2014 «Αστερίξ: Η κατοικία των θεών» με ήρωες τους κατοίκους του πιο διάσημου γαλατικού χωριού στον κόσμο, έχει τα συστατικά μιας συμπαθητικής, ευπρεπούς και κατάλληλης για όλες τις ηλικίες ταινίας, που ταυτόχρονα είναι απόλυτα εναρμονισμένη στο πνεύμα των σκίτσων των Γκοσινί-Ουντερζό. Το απλόχερο χιούμορ και το χορταστικό, τρισδιάστατο σχέδιο συνοδεύουν την αλά road movie περιπέτεια των ηρώων, όπου ο κακός αυτή τη φορά δεν είναι μόνο οι Ρωμαίοι ή οι κακομοίρηδες πειρατές, αλλά το αντίπαλο δέος του Πανοραμίξ, ένας σατανικός δρυίδης που έρχεται από το μακρινό παρελθόν του.

Σκηνοθεσία: Αλεξάντρ Αστιέρ, Λουί Κλισί
​Με τις φωνές των: Κριστιάν Κλαβιέ, Γκιγιόμ Μπριάτ, Άλεξ Λουτζ, Αλεξάντρ Αστιέρ

INFO
Asterix: The Secret of the Magic Potion (dubbed)
Αστερίξ: Τo μυστικό του μαγικού ζωμού (μεταγλωττισμένη) Asterix: The Secret of the Magic Potion (dubbed)
2018 | Έγχρ. | Διάρκεια: 85'

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Λουί Κλισί, Αλεξάντρ Αστιέρ
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Τάσος Κωστής, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Βασίλης Μήλιος, Ντίνος Σούτης, Κώστας Δαρλάσης, Νίκος Νίκας, Αντρέας Ευαγγελάτος, Νίκος Ιωαννίδης, Τόνια Σωτηροπούλου, Γιώργος Σκούφης, Χρήστος Συριώτης, Άντρια Ράπτη, Γιάννης Υφαντής
  • χρονολογια: 2018
Δες αναλυτικά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ