Κινηματογραφος

Captain Marvel: Το νέο τρέιλερ έχει την κοσμική δύναμη της Μπρι Λάρσον (video)

Η νέα ηρωίδα μιας διαγαλαξιακής διαμάχης μεταξύ των ειδών Krees και Skrulls

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο επίσημο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «Captain Marvel» με ηρωίδα τη βραβευμένη με Όσκαρ, Μπρι Λάρσον, στον ρόλο της Κάρολ Ντάνβερς.

Σε σκηνοθεσία των Ράιαν Φλεκ και Άννα Μπόντεν το τρέιλερ της ταινίας είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό και δείχνει πως η ταινία θα ακολουθήσει πιστά το γράμμα των κόμικς.

Πολλοί είναι φαν του σύμπαντος της Marvel αναρωτιούνται εδώ κι ένα χρόνο ποια είναι η Captain Marvel. Είναι μια ταλαντούχα, άριστη πιλότος αμερικανικού στρατού που εκπαιδεύεται στον πλανήτη Hala των Krees. Θα εμπλακεί στη διαγαλαξιακή μάχη μεταξύ δύο ειδών των Krees και Skrulls και αυτό είναι που θα της χαρίσει ξαφνικά υπερδυνάμεις.

Καταλήγει να γίνεται μέλος της επίλεκτης δύναμης των StarForce και με τις απίθανες κοσμικές δυνάμεις της, οι οποίες θα σώσουν τον κόσμο.   

Η ταινία Captain Marvel εκτυλίσσεται στη δεκαετία '90. Δίπλα της πρωταγωνιστεί ο Σάμουελ Ελ Τζάκσον στον ρόλο του Νικ Φιούρι. «Κάτι στο παρελθόν είναι το κλειδί σε όλα αυτά», λέει η Ντάνβερς - Captain Marvel. 

Δείτε και το πρώτο τρέιλερ της ταινίας που θα βγει στους κινηματογράφους τον Μάρτιο του 2019.