Κινηματογραφος

The Republic Redux: Κινηματογραφική πρεμιέρα αποκλειστικά στο athensvoice.gr

Η πρώτη και πολυσυζητημένη ταινία του Δημήτρη Τζέτζα σε μια online προβολή με αφορμή τα 15 χρόνια της ATHENS VOICE

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Republic - Official Trailer

«Ο Αχιλλέας πληρώνεται από τον διαπλεκόμενο δημοσιογράφο Μάριο Σφήκα για να κάνει παράνομες παρακολουθήσεις. Όταν όμως αναλάβει να γυρίσει ένα βίντεο για τον εκβιασμό ενός μεγαλοεπιχειρηματία, για λογαριασμό ενός διεφθαρμένου πολιτικού, μπλέκει ανεπανόρθωτα και όσα ακoλουθούν μυρίζουν βενζίνη, τρόμο και αίμα».

Τρία χρόνια μετά την προβολή της στους κινηματογράφους, η πρώτη ταινία του σκηνοθέτη Δημήτρη Τζέτζα, ένα σκληρό φιλμ με φόντο την Αθήνα της κρίσης, ξεκινά ένα νέο ταξίδι σε μια redux version.

Με ένα λαμπερό καστ πρωταγωνιστών όπως οι Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Γιάννης Στάνκογλου, Τάκης Σπυριδάκης, Ερρίκος Λίτσης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Αλεξάνδρα Χασάνι, Δημήτρης Λιόλιος, Πέτρος Λαούδης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Κώστας Νικούλη, Μπάμπης Παπανικολάου, Νικόλαος Ρούσαλης, Σουλτάν Αμίρ, Kazuaki Shitamori, Αντώνης & Χάρης Μήτρου, Blaine Reinenger, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Κιμούλης και Ζωή Λάσκαρη, το «The Republic Redux» θα προβληθεί για πρώτη φορά online τον Δεκέμβριο στο athensvoice.gr, με αφορμή τα 15 χρόνια της ATHENS VOICE.

the_rep_03.jpg

«Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που ανέβηκε και κατέβηκε το The Republic στις αίθουσες. Σε αυτό το διάστημα η ταινία ήταν άφαντη και πολλοί άνθρωποι την έψαχναν. Δεδομένου ότι είναι μια μοντέρνα και rock αθηναϊκή ταινία, με όλη την βρώμα της, τη γοητεία της και τους χαρακτήρες της, δεν θα μπορούσε να βγει από κάπου online εκτός από την ATHENS VOICE. Είμαι χαρούμενος που μετά από τόσο καιρό μπορούμε επιτέλους να δώσουμε το The Republic Redux σε ένα ευρύτερο κοινό μέσα από ένα σεβαστό και ποιοτικό free press το οποίο ο κόσμος, 15 χρόνια τώρα, διαβάζει, εκτιμά και καταλαβαίνει» σημειώνει ο σκηνοθέτης Δημήτρης Τζέτζας.

dim_by_kimino.jpg

Μείνετε συντονισμένοι στο athensvoice.gr και τη σελίδα του φιλμ στο facebook για την ημερομηνία προβολής του.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ