Κινηματογραφος

Οι γυμνές σκηνές του Νίκολας Κέιτζ που προκαλούν συζητήσεις (εικόνες, video)

Σε ρόλο μοναχικού φορτηγατζή στη νέα του ταινία «Βetween Worlds»

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Είναι βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός και έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες που έχουν σπάσει ταμεία στο αμερικανικό Box Office.

Αρκετοί, πάντως, επιμένουν ότι ο ανιψιός του Φράνσις Φορντ Κόπολα παραμένει προσκολλημμένος στη «μανιέρα» του, με αποτέλεσμα να επαναλαμβάνεται στις ταινίες του. Ο 54χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο μεταφυσικό θρίλερ «Between Worlds» και ήδη την προσοχή του κοινού έχουν τραβήξει οι ερωτικές σκηνές με τη Γερμανίδα ηθοποιό Φράνκα Ποτέντε (Τρέξε Λόλα, τρέξε).

Η ταινία παρουσιάζει την ιστορία του Τζόι (Νίκολας Κέιτζ), ενός μοναχικού οδηγού νταλίκας που τον «στοιχειώνει» η θύμηση της νεκρής γυναίκας και του παιδιού τους. Στη ζωή του μπαίνει η Τζούλι (Φράνκα Ποτέντε), μια πνευματικά προικισμένη γυναίκα που αναλαμβάνει να τον βοηθήσει να βρει τη λύτρωση. Ωστόσο, τα πράγματα (ως συνήθως) εξελίσσονται τελείως διαφορετικά…

Ο Νίκολας Κέιτζ είναι «single» αυτή την περίοδο, αποφεύγοντας να μπει σε κάποια μόνιμη σχέση μετά το τρίτο διαζύγιό του, το 2016, με την Άλις Κιμ. Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι 12 χρόνια και απέκτησαν ένα παιδί, τον 13χρονο σήμερα Καλ-ελ. Οι προηγούμενοι γάμοι του ήταν με την Πατρίτσια Αρκέτ και τη Λίζα-Μαρί Πρίσλεϊ. Ο ηθοποιός έχει και ένα ακόμη παιδί, τον 27χρονο Γουέστον, από παλαιότερη σχέση του με το μοντέλο Κριστίνα Φούλτον.