Κινηματογραφος

Dark Phoenix: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας της σειράς X-Men

Έρχεται στη μεγάλη οθόνη τον Φεβρουάριο του 2019

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Dark Phoenix | Teaser Trailer [HD] | 20th Century FOX

Τρία χρόνια μετά το «X-Men: Apocalypse» (2016), της τελευταίας ταινίας του franchise που επικεντρώθηκε σε όλη την ομάδα, έρχεται τον Φεβρουάριο του 2019 το «X-Men: Dark Phoenix». Αν και είχε τυπικά ολοκληρωθεί από τον Οκτώβριο του 2017, λόγω των απογοητευτικών εισπράξεων της ταινίας του 2016, η κυκλοφορία της καθυστέρησε καθώς μέσα στο 2018 αποφασίστηκε να ξαναγυριστούν αρκετές σκηνές της.

Βασισμένο στο comic «The Dark Phoenix Saga» της Marvel Comics, το σενάριο του Σάιμον Κίνμπεργκ επικεντρώνεται στη γνώριμη από προηγούμενες ταινίες Τζιν Γκρέι, την οποία ενσαρκώνει η Σόφι Τέρνερ. Επιπλέον, μεταξύ άλλων ξαναβλέπουμε τον Τζέιμς Μακαβόι ως Καθηγητή Χ, τον Μάικλ Φασμπέντερ ως Μαγκνέτο, την Τζένιφερ Λόρενς ως Μυστίκ και τον Έβαν Πίτερς ως Κουίκ Σίλβερ.

Στο «Dark Phoenix», οι X-Men αντιμετωπίζουν έναν από τους πιο τρομερούς και δυνατούς αντιπάλους τους: έναν από αυτούς, την Τζιν Γκρέι. Κατά τη διάρκεια μίας αποστολής διάσωσης στο διάστημα, η Τζιν σχεδόν σκοτώνεται όταν τη χτυπάει μία μυστήρια κοσμική δύναμη. Όταν επιστρέφει σπίτι, η δύναμη αυτή δεν την κάνει μόνο άπειρα πιο δυνατή, αλλά και πολύ πιο ασταθή. Παλεύοντας με αυτή την «οντότητα» μέσα της, εξαπολύει τις δυνάμεις της με τρόπους που δεν μπορεί ούτε να κατανοήσει ούτε να συγκρατήσει. Με την Τζην να φεύγει εκτός ελέγχου και να πληγώνει αυτούς που αγαπάει περισσότερο, αρχίζει να διαλύεται η ουσία αυτού που κρατούσε τους X-Men μαζί. Τώρα, με την οικογένεια να καταρρέει, πρέπει να βρουν έναν τρόπο να ενωθούν, όχι μόνο για να σώσουν την ψυχή της Τζιν, αλλά και για να σώσουν όλον τον πλανήτη από εξωγήινους που θέλουν να μετατρέψουν αυτή τη δύναμη σε όπλο και να κυριαρχήσουν τον γαλαξία.

Το «X-Men: Dark Phoenix» θα βγει στους αμερικανικούς κινηματογράφους από την 20th Century Fox στις 14 Φεβρουαρίου του 2019.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ