Κινηματογραφος

Ο «Βασιλιάς Αρθούρος» έχει για αντίπαλο τον πιο κακό Τζουντ Λο που έχετε δει (video)

Τίποτα δεν είναι ίδιο στο Κάμελοτ με σκηνοθέτη τον Γκάι Ρίτσι  

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ελέφαντες γιγαντιαίων διαστάσεων, εκρήξεις παντού, επικές μάχες, ξύλο στα στενά του Λονδίνιουμ και Εξκάλιμπερ. Στα χέρια του Γκάι Ρίτσι ο γνωστός κόσμος του Βασιλιά Αρθούρου μετατρέπεται σε χολιγουντιανό blockbuster δράσης. Ο Τσάρλι Χάναμ (Sons of Anarchy) στο ρόλο του Βασιλιά Αρθούρου θα αντιμετωπίσει τον μοχθηρό και απίστευτα κακό Τζουντ Λο, στο ρόλο του τύραννου Βόρτιγκερν.

Ο Αρθούρος του Γκάι Ρίτσι είναι ένας αλητάκος που περιφέρεται στο δρόμους του Λονδίνιου και μπλέκει σε καβγάδες με την παρέα. Είναι ένας νέος που δεν έχει ιδέα ότι είναι ο γιος του δολοφονημένου βασιλιά και ότι του ανήκει ο θρόνος. «Νομίζω ότι το πρόβλημα με τις περισσότερες ταινίες για τον βασιλιά Αρθούρο είναι ότι προσπαθούσαν να τον δείξουν ως καλό και ανιαρό», δήλωσε ο πρωταγωνιστής Τσάρλι Χάναμ. «Ο Βασιλιάς Αρθούρος που ξέρατε, ήταν καλός από την αρχή», έχει δηλώσει και ο Βρετανός σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι, «ο δικός μας όχι».

Τσάρλι Χάναμ

Ο Αρθούρος θα βρεθεί μπροστά στο θρυλικό Εξκάλιμπερ και στο πεπρωμένο του: να ενώσει το λαό του ενάντια στον σατανικό Βόρτιγκερν, ο οποίος δολοφόνησε τους γονείς του και του πήρε το στέμμα μέσα από τα χέρια. Στο ρόλο της Γκουίνεβιρ θα δούμε την  Ισπανίδα Άστριντ Μπερζέ-Φρίσμπεϊ. Ο Γκάι Ρίτσι έδωσε ένα μικρό ρόλο και στο φίλο του Ντέιβιντ Μπέκαμ και τον έκανε αγνώριστο με χαλασμένα δόντια και σημάδια. 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις Μάρ 28, 2017, 6:59πμ PDT