Κινηματογραφος

Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Τέρενς Μάλικ είναι εδώ (video)

Πρωταγωνιστούν Ράιαν Γκόσλινγκ, Μάικλ Φασμπέντερ, Νάταλι Πόρτμαν και πολλά ακόμα μεγάλα ονόματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
341228-709644.jpg

Το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του Τέρενς Μάλικ “Song To Song”, που αφορά τη μουσική σκηνή του Όστιν, είναι εδώ.

Η καινούρια ταινία του Μάλικ, που αναμένεται να βγει στις 17 Μαρτίου στην Αμερική, είναι μία «σύγχρονη ιστορία αγάπης με φόντο τη μουσική σκηνή του Όστιν στο Τέξας και επικεντρώνεται σε δύο ζευγάρια: τους μουσικούς Φέι (Ρούνεϊ Μάρα) και BV (Ράιαν Γκόσλινγκ), τον μεγιστάνα της μουσικής βιομηχανίας Κουκ (Μάικλ Φασμπέντερ) και μία σερβιτόρα (Νάταλι Πόρτμαν). Το κυνήγι της επιτυχίας θα λάβει χώρα σε ένα rock 'n' roll τοπίο αποπλάνησης και προδοσίας».

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ταινία έχουν ρόλους και οι Κέιτ Μπλάνσετ, Μπενίσιο ντελ Τόρο, Χόλι Χάντερ, Βαλ Κίλμερ, αλλά και οι μουσικοί Patti Smith, Lykke Li, Iggy Pop, Florence and the Machine και Red Hot Chili Peppers.

Υπενθυμίζεται πως σε μία σταδιοδρομία σχεδόν 40 ετών ο Μάλικ έχει σκηνοθετήσει 5 ταινίες μεγάλου μήκους, ωστόσο πολλοί κριτικοί θεωρούν τις ταινίες του «αριστουργήματα». Ο Μάλικ υπήρξε υποψήφιος τόσο για βραβείο Όσκαρ Σκηνοθεσίας, όσο και για Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου για την ταινία «Η λεπτή κόκκινη γραμμή». Το 2011 η ταινία του «Το δέντρο της ζωής» κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στο 64ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ