Κινηματογραφος

Οι σινεφίλ ζητούν από τον Quentin Tarantino να σκηνοθετήσει το Deadpool 2

Εκστρατεία υπογραφών για το μέλλον του πολυαναμενόμενου σίκουελ 

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
328694-679575.jpg
foxmovies.com/movies/deadpool

H κινηματογραφική μεταφορά-φαινόμενο του κόμικ της Marvel «Deadpool» χάρισε ένα από τα πιο διασκεδαστικά ενήλικα φιλμ του είδους και σφράγισε με πρωτόγνωρη αναλογικά επιτυχία το box-office, αφού με κόστος παραγωγής τα 58 εκατομμύρια δολάρια σημείωσε εισπράξεις ύψους 782.6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι σινεφίλ ζητούν από τον Quentin Tarantino να σκηνοθετήσει το Deadpool 2

H συνέχεια του «Deadpool» βρίσκεται στα σκαριά και έχει παρασκήνιο. Μετά το διαζύγιο της Fox με το σκηνοθέτη Τιμ Μίλερ, ελέω διαφωνιών με τον Ράιαν Ρέινολντς, λάτρεις του μασκοφόρου ήρωα ανέλαβαν την κατάσταση στα χέρια τους ζητώντας με ψήφισμα στο change.org να αναλάβει ο πολύς Κουέντιν Ταραντίνο τη σκηνοθεσία του σίκουελ.

Οι σινεφίλ ζητούν από τον Quentin Tarantino να σκηνοθετήσει το Deadpool 2

«Αν υπήρχε έστω μια πιθανότητα να δεις τον Ταραντίνο να κάνει ένα πρότζεκτ που σχεδόν εγγυάται δισεκατομμύρια δολάρια, αυτό είναι. Πήραμε μια μεγάλη γεύση πώς αυτό θα μπορούσε να είναι στο Kill Bill, αλλά φανταστείτε να έχεις ένα τύπο σαν τον Ταραντίνο να γράφει διαλόγους για τον Merc με τον Mouth. Θα ήταν τόσο ένδοξο. Join me!» αναφέρει στην πρόσκληση-διακήρυξη ο χρήστης Carl Champion Jr. 

Περισσότεροι από 15.000 χρήστες είπαν ήδη «ναι» και απομένουν άλλοι 10.000 για να επιτευχθεί το όριο των 25.000 υπογραφών. Εσείς τι λέτε; Αν συμφωνείτε βάλτε και τη δική σας ψηφιακή τζίφρα εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ