Κινηματογραφος

Στα κανάλια Novacinema η ζωή είναι σινεμά!

Ψυχαγωγία αξιώσεων στο πρόγραμμα του Δεκεμβρίου

59266-137646.jpg
Soul Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
319512-628567.jpg

Κι αφού χόρτασες χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, κοινωνικότητα, εξόδους, μελομακάρονα, καιρός να κάνεις ένα διάλειμμα από τις κραιπάλες, να ξεκουραστείς και να πάρεις δυνάμεις για τις εξόδους της Πρωτοχρονιάς. Ώρα επομένως για σινεμά, ώρα για τις μοναδικές ταινίες-πρεμιέρες που σου προσφέρουν τα κανάλια Novacinema. Εξαιρετικά φιλμ, βραβευμένοι ηθοποιοί, συνοδευτικές αποθεωτικές κριτικές.

Το σινεφίλ πρόγραμμα περιλαμβάνει το «Cake» με την Τζένιφερ Άνιστον, αλλά και το «Kingsman: Η μυστική υπηρεσία» με τον Κόλιν Φερθ. Τον «Ελεύθερο Σκοπευτή» με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, αλλά και την «Γυναίκα από χρυσό» με την Έλεν Μίρεν. Τα κανάλια Novacinema προσφέρουν ψυχαγωγία αξιώσεων!

Απαραίτητος σύντροφος στην εορταστική τηλεοπτική φαντασμαγορία του Δεκεμβρίου, ο αποκωδικοποιητής εγγραφής NovaBox+, που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε τη δική σας ταινιοθήκη. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν προλαβαίνετε τις ώρες προβολής, ή επιθυμείτε να δείτε κάποιο φιλμ αργότερα, δεν χρειάζεται να αγχωθείτε. Μέσα από τη δυνατότητα εγγραφής που σας παρέχει ο εξελιγμένος αποκωδικοποιητής NovaBox+, μπορείτε να γράψετε ό,τι θέλετε και να το δείτε όταν μπορείτε. Κρατήστε για πάντα τη μαγεία των αγαπημένων σας φιλμ και απολαύστε τα όποτε θέλετε εσείς. Απογειώστε τη χριστουγεννιάτικη κινηματογραφική εμπειρία με τα κανάλια Νovacinema.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ