Χορος

Eurovision 2021: Η Κύπρος με Έλενα Τσαγκρινού και «El Diablo»

Δείτε το κλιπ που αναρτήθηκε στο Instagram

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H Έλενα Τσαγκρινού τραγουδά το «El Diablo», εκπροσωπώντας την Κύπρο στη φετινή Eurovision 2021 και αυτό είναι το κλιπ που ανέβηκε στο Instagram.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το κλιπ για την Κύπρο και τη συμμετοχή της στη φετινή Eurovision 2021.

Η Έλενα Τσαγκρινού τραγουδά το «El Diablo». Με τον τίτλο στα ισπανικά και αγγλικό στίχο, το τραγούδι με το οποίο συμμετέχει η Κύπρος, έχουν δημιουργήσει οι Thomas Stengaard, Jimmy «Joker» Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa.

Σημειώνεται ότι η Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ, στην Ολλανδία, τον ερχόμενο Μάιο, με αρκετά περιοριστικά μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Στο κλιπ για το τραγουδί «El Diablo», η Έλενα Τσαγκρινού εμφανίζεται αρχικά μόνη της και στη συνέχεια πλαισιώνεται από άνδρες χορευτές.

Η Σίλια Κριθαριώτη έχει την ενδυματολογική επιμέλεια της κυπριακής αποστολής, με την τραγουδίστρια να φορά δημιουργίες της. Πίσω από τη δυναμική χορογραφία βρίσκεται η Chali Jennings, ενώ τη σκηνοθεσία του κλιπ έχει αναλάβει ο ο Γιώργος Μπενιουδάκης.

 

 

Μετά την πρώτη του τηλεοπτική προβολή από το ΡΙΚ, το «El Diablo» θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, και την ίδια μέρα, στις 7 το απόγευμα, θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι της Panik Records στο YouTube.

 

 

Υπενθυμίζεται την Τετάρτη 10 Μαρτίου παρουσιάζεται από την ΕΡΤ το «Last Dance», το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 65η Eurovision και το οποίο ερμηνεύει η Στεφανία Λυμπερακάκη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις