Χορος

To Dybbuk club επιστρέφει με τον Damian Lazarus

«Ανοίγουμε» το μυαλό μας και υποδεχόμαστε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου τον αγαπημένο DJ του ελληνικού κοινού

Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η νέα σεζόν ανοίγει για το Dybbuk club με καλεσμένο τον Βρετανό DJ Damian Lazarus για άλλο ένα αξέχαστο πάρτι.

Η ομάδα του Dybbuk, από τις 17 Οκτωβρίου, έχει επιστρέψει στη θέση της, στη Σταδίου 7. Κι αυτό το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, φιλοξενεί έναν αληθινό αφηγητή των decks, τον Damian Lazarus. Ως DJ, η κυριαρχία του είναι αξεπέραστη.

Ο Damian ειδικεύεται στο να βγάζει τη μουσική του έξω από τα στενά όρια ενός club και ίσως για αυτό έχει βρεθεί να παίζει κατά καιρούς σε εξαιρετικές υπαίθριες τοποθεσίες - ζούγκλες, παραλίες, λεωφορεία, ερήμους και μια σειρά από εξωτικά μέρη σε όλο τον κόσμο. Έχει υπάρξει resident DJ, από πολύ νωρίς στην καριέρα του, σε μερικά από τα καλύτερα κλαμπ στον κόσμο: Circo Loco/DC10 (Ίμπιζα), Polar TV (Βερολίνο), The Loft (Βαρκελώνη) και 21st Century Bodyrockers (Λονδίνο) και είναι το μυαλό πίσω από την ανακάλυψη ονομάτων όπως ο Maceo Plex και η Deniz Kurtel.

Έρχεται στο Dybbuk έτοιμος να απελευθερώσει το θετικό του πνεύμα. Άνοιξε το μυαλό σου, αγκάλιασε τη μαγεία και ετοιμάσου για το επόμενο καταπληκτικό κεφάλαιο του Dybbuk. Μαζί του θα βρίσκονται ο Alex Dimou και ο Nick Jojo.