Χορος

Χορογράφος GNTM: Όταν ήμουν 5 ετών με παρενόχλησαν σεξουαλικά

Ο Τάσος Ξιάρχος μιλά για τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα του και το ριάλιτι μοντέλων

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο χορογράφος του GNTM Τάσος Ξιάρχος μιλά για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε όταν ήταν παιδί και τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα του.

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, το επώδυνο διαζύγιο των γονιών του, τη σχέση με τον πατέρα του, τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε ηλικία 5 ετών, τα τακούνια, αλλά και το ριάλιτι μοντέλων μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha», ο εκκεντρικός χορογράφος Τάσος Ξιάρχος.

«Όταν ήμουν πέντε ετών ένας έφηβος με είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά. Θυμάμαι να με τραβάει σε ένα χώρο…» είπε για το οδυνηρό περιστατικό και τόνισε ότι το ανέσυρε στη μνήμη του όταν έφτασε 22 χρονών.

Μεγαλωμένος στο Μενίδι, ο Τάσος Ξιάρχος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και ανέφερε πως από πολύ μικρός αισθανόταν διαφορετικός, κάτι που φυσικά σε μια κοινωνία όπως η ελληνική δεν πέρασε απαρατήρητο. Στη συνάρτηση προστέθηκε και η δύσκολη σχέση με τον πατέρα του, με τον οποίο όπως είπε απέκτησε καλή σχέση όταν πια εκείνος ενηλικιώθηκε. «Και ο πατέρας μου μεγάλωσε σε μια παράξενη οικογένεια, μεγάλωσε με λάθος τρόπο και έτσι δεν μπορούσε και αυτός να μεγαλώσει εμένα. Και έπειτα υπήρχε πολύ ένταση ανάμεσα στους γονείς μου, ακραίοι τσακωμοί γι' αυτό και χώρισαν και από πολύ μικρή ηλικία είχα πολύ άσχημες εικόνες» δήλωσε ενώ έκανε λόγο για τα προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει ο πατέρας του, αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησε όταν αποφάσισε να ζήσει μαζί του έπειτα από 10 χρόνια που δεν είχαν και ιδιαίτερα στενές επαφές.

Ο λόγος που αποχώρησε ξανά -ως ενήλικας πια- από το σπίτι του πατέρα του ήταν όπως εκμυστηρεύτηκε η ανακοίνωση στον πατέρα του ενός θέματος σχετικού με τη σεξουαλικότητά του, κάτι που εκείνον τον βρήκε αντίθετο. 

«Οι γονείς μου τσακώνονταν συνέχεια. Όταν δεν είχα που να μείνω αναγκάστηκα και πήγα στο σπίτι του πατέρα μου. Δεν τα βρήκαμε με τον πατέρα μου πραγματικά ποτέ» εκμυστηρεύτηκε.

Όσο για τον λόγο που φοράει τακούνια; «Νιώθω καλά πάνω σε τακούνια. Από πολύ μικρός ήμουν εκκεντρικός».

Τέλος, μίλησε για το GNTM λέγοντας πως μόνο η Κάτια Ταραμπάνκο είναι αυτή που αξίζει στο ριάλιτι μόδας αλλά δεν πρέπει να είναι καλός άνθρωπος. «Μόνο η Κάτια αξίζει. Μπορεί να μην είναι καλός άνθρωπος στο τι δείχνει, αλλά κανείς δεν είναι από εμάς καλός, αλλά δεν είναι και κακός. Σε αυτό που δείχνει εκεί πέρα δεν είναι καλός άνθρωπος, αλλά είναι πολύ καλή στο σχέδιο που έχει. Για αυτό δεν πήγε;  Ριάλιτι είναι, δεν πήγε να δείξει την ευγένεια, πήγε να κερδίσει γιατί είναι ήδη μοντέλο. Οπότε, καλά έκανε η κοπέλα και δεν πρέπει να είναι καλή με τους άλλους» είπε.