Χορος

SAF Festival, δυναμίτης!

Φεστιβαλάρα, Σαλόνικα, Ιούνιος στοπ!

Χρήστος Εξαρχόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η 5 επετειακή χρονιά του Street Art Festival, SAF για τους μυημένους, έρχεται, και η διοργάνωση είναι πιο δυνατή από ποτέ. Σημείωσε: Evidence, Gentleman, Dub Fx, ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, Leaf Dog & BVA και ακόμα τόση μουσική, να σε κάνει να θες το SAF να διαρκέσει για όλο τον Ιούνιο.

SAF Festival, δυναμίτης!

SAF και graffiti είναι επίσης δύο πράγματα ταυτισμένα, κάτι που επιβεβαιώνει και το φετινό πρόγραμμα, με περισσότερους από 50 καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στο φετινό SAF Graffiti Wall Of Fame, αλλά και το Graffiti Open Call με διαδικασία συμμετοχής για όποιον επιθυμεί.

SAF Festival, δυναμίτης!Τρίτη συνεχόμενη χρονιά και για το SAF Dance Camp, με κάποιους από τους πιο καταξιωμένους χορογράφους παγκοσμίως, που θα μυήσουν τους θεατές σε ό,τι πιο καινούργιο υπάρχει στον χορό. 9, 10 και 11 το Dance Camp θα λάβει χώρο στην Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης της ΔΕΘ.

Ιnfo Fb: SAF Dance Camp 2017

Το SAF θα είναι εδώ στις 9, 10 και 11 Ιουνίου και σου υπόσχεται hip hop, beatbox, reggae, dub, ατελείωτο groove, graffiti, χορό και χορογραφίες, μπίρες, παιδιά ανήσυχα, και σου υπογράφει πως στις 11 Ιουνίου το βράδυ θα μετράς τις μέρες αντίστροφα για το 6ο…

Info Fb: SAF - Street Art Festival 2017

2016 After Movie: 

SAF - Street Art Festival Thessaloniki Official After Movie 2016 from Street Art Festival Thessaloniki on Vimeo.

Εισιτήρια προπώλησης: Hardcopies, μπορείτε να προμηθευτείτε από τα εξής σημεία φυσικής προπώλησης: Πανελλαδικά: Public Media Stores, Θεσσαλονίκη: Τickethouse (Μητροπόλεως 102), Undergroundskate Shop (Ναυαρίνου) & Αγ. Σοφίας, Stereodisc Record Shop (Αριστοτέλους), Εφημερίδα SKG (Φιλικής Εταιρίας 11), The Box Gallery (Απέλλου 6), The Small (Πεζόδρομος Καλαμαριάς). Και online από το link στο Viva.gr. Προπώληση: Παρασκευή 9/6: 12€, Σάββατο 10/6: 15€, Onspot: Παρασκευή 9/6: 15€, Σάββατο 10/6: 18€. ΔΙΗΜΕΡΟΥ: 20€ Μόνο προπώληση

SAF Festival, δυναμίτης!

SAF Festival, δυναμίτης!