Εικαστικα

BYKAMY: Η τέχνη των χειροποίητων ταπισερί και χαλιών

Καινοτομία και απαράμιλλη ποιότητα, φέρνοντας την τέχνη και την παράδοση στην καθημερινότητά μας

A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

BYKAMY: Γνωρίστε τα «έργα τέχνης» της στο Min Art Center

Από την ίδρυσή της πριν από 38 χρόνια, η BYKAMY έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στη Βραζιλία και τον κόσμο. Περιλαμβάνει σχεδιαστές και παραγωγούς ταπισερί και χαλιών σε ολόκληρο τον κόσμο, και κυρίως στην Ινδία, την Κίνα και το Νεπάλ και η αφοσίωσή της στην ποιότητα και την καλλιτεχνική δημιουργία έχει οδηγήσει σε μια διαρκή εξέλιξη και αναγνώριση.


Οι χειροποίητες ταπισερί και τα χαλιά της δεν είναι απλώς διακοσμητικά κομμάτια, αλλά αληθινά έργα τέχνης που δημιουργούνται με μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια από καλλιτέχνες με πάθος για το αντικείμενό τους. Αντίστοιχα η βιωσιμότητα είναι προτεραιότητα της εταιρίας, καθώς χρησιμοποιεί ό,τι μπορεί από τα υπολείμματα της παραγωγής της για να δημιουργήσει νέα βιώσιμα χαλιά, σχεδιάζοντάς τα ως έργα τέχνης στον τομέα των υφαντικών, μια εμπειρία που θέλει μοιραστεί με όλο τον κόσμο.

BYKAMY: Γνωρίστε τα μοναδικά «έργα τέχνης» τους στο Min Art Center



Το Min Art Center, το πρώτο κέντρο τέχνης από την Κίνα που ιδρύθηκε στην Ελλάδα, αποτελεί έναν μοναδικό χώρο πολιτιστικής ανταλλαγής και δημιουργίας. Στεγάζοντας έργα εξαιρετικών και διακεκριμένων καλλιτεχνών, το κέντρο αυτό φιλοξενεί περιοδικά εκδηλώσεις και εκθέσεις υψηλού καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος. Με κύριο σκοπό να φέρει σε επαφή καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, τo Min Art Center προάγει τη διαπολιτισμική επικοινωνία και την ανταλλαγή ιδεών. Οι επισκέπτες και οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν διαφορετικά στοιχεία κουλτούρας και τέχνης, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις και την έμπνευσή τους.
Το κέντρο αυτό λειτουργεί ως μια γέφυρα μεταξύ ανατολικών και δυτικών πολιτισμών, προσφέροντας ένα δυναμικό και δημιουργικό περιβάλλον για όλους τους φίλους της τέχνης. Εκεί θα φιλοξενηθούν για έναν ολόκληρο μήνα οι μοναδικές δημιουργίες των BYKAMY, με παρουσία στην Έκθεση Επίπλων του Μιλάνου και στο ICFF στη Νέα Υόρκη, οπότε αν θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τα κομψοτεχνήματα τους δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το Min Art Center.
 
INFO:
Εγκαίνια έκθεσης: 24 Μαΐου 2024, 18:30
Διεύθυνση: Ευβοίας 38, Άλιμος