The Burning Eye Tattoo: Ο νέος χώρος για το τατουάζ που οραματίστηκαν οι Amok, Bloody Mary, Leah και Live2
The Burning Eye Tattoo © Δημήτρης Μουγκός
Εικαστικα

The Burning Eye Tattoo: Ο νέος χώρος για το τατουάζ στη Θεσσαλονίκη

Με τις υπογραφές - «χτυπήματα» των Amok, Bloody Mary, Leah και Live2
daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
ΤΕΥΧΟΣ 884
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

The Burning Eye Tattoo: Ο νέος χώρος για το τατουάζ που οραματίστηκαν οι Amok, Bloody Mary, Leah και Live2, στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Εθνικής Αμύνης 33.

2310 People. Ανήσυχα πρόσωπα που αλλάζουν τη Θεσσαλονίκη με ό,τι κάνουν, επιμένουν δημιουργικά κι ετοιμάζουν νέα πράγματα. Θα τα βρείτε να γυρνούν στους δρόμους, να σκορπάνε χρώματα, στιλ κι αισθητική. Τους συναντήσαμε στα καινούργια τους spots και τους ζητήσαμε να περιγράψουν τη φάση τους με περίπου 231 λέξεις. 

Το τατουάζ σήμερα έχει αναπτυχθεί σε απίστευτο βαθμό. Η πληθώρα των στιλ που έχει να προσφέρει είναι πολύ μεγάλη, ωστόσο η πραγματική κατανόηση και εκτίμηση του καλού και ποιοτικού τατουάζ προέρχεται από τα χρόνια της γνώσης που έχουν συγκεντρώσει οι tattooists από τη σκληρή δουλειά, τη βελτίωση και την κοινωνικοποίηση τους μέσα στον κλάδο.

Το custom τατουάζ είναι απαραίτητο κομμάτι για το στούντιο «The Burning Eye Tattoo». Κάθε έργο έχει απίστευτες δυνατότητες να εξελιχθεί σε κάτι σπουδαίο αν αφεθεί στον tattooist με εμπιστοσύνη και σιγουριά. Αυτή η σιγουριά μπορεί να επιτευχθεί με την εύρεση, τη μελέτη και την επιλογή του συγκεκριμένου στιλ που επιθυμείτε.

Graphic και abstract φόρμες, sketching τεχνικές, modern tattooing, καθώς και blackwork με επιρροές από horror, medieval, engraving και dotwork τεχνικές είναι κάποια από τα στιλ που το στούντιό μας ειδικεύεται.

Η ομάδα του «The Burning Eye Tattoo» αποτελείται από τoυς Amok, Bloody, Mary, Leah και Live2 με μια μεγάλη ποικιλία unique και custom designs.

Σας περιμένουμε και θα χαρούμε να σας δούμε στον καινούργιο μας χώρο στη Θεσσαλονίκη.

Εθνικής Αμύνης 33, @theburningeyetattoogr

 

Δειτε περισσοτερα