Εικαστικα

DaseinFest 2011

H καθιερωμένη πλέον λογοτεχνική -και όχι μόνο- συνάντηση ξεκινάει σήμερα…

2642-204777.JPG
Δημήτρης Φύσσας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
14048-39748.jpg

Το «DaseinFest», η καθιερωμένη πλέον λογοτεχνική -και όχι μόνο- συνάντηση ξεκινάει σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή.

Ψυχή των εκδηλώσεων, που διοργανώνονται για τέταρτη συνεχή χρονιά, είναι ο Χρήστος Χρυσόπουλος και η Αλεξάνδρα Μπούχλερ. Έχουν προγραμματιστεί λογοτεχνικές και πολλές άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, με 18 προσκεκλημένους από (αφαβητικά) Βρετανία, Ελλάδα (όχι μόνο Αθήνα…) Πολωνία, Φινλανδία. Τα πάντα θα γίνουν στον ομώνυμο πολυχώρο, Σολωμού 12, Εξάρχεια, τηλ. 210 38 41 857. Δωρεάν είσοδος, Πρόγραμμα κλπ λεπτομέρειες: www.daseinfest.blogspot.com και www.dasein.gr.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επαμεινώνδας Χριστοφιλόπουλος
Επαμεινώνδας Χριστοφιλόπουλος: «Ανυπομονώ για τον θόρυβο που θα κάνει η Συλλογή Κωστάκη στην Αθήνα!»

Συνέντευξη με τον πρόεδρο του Μητροπολιτικού Οργανισμού MOMus για την έκθεση «Ο Κόσμος της Πρωτοπορίας: Πόλη, Φύση, Σύμπαν, Άνθρωπος» στην Εθνική Πινακοθήκη

Άγγελος Ραζής | Εργαστήριο στον Μόλυβο, 1985
Άγγελος Ραζής: 55 χρόνια ζωγραφίζοντας το φως, τη σιωπή και την ψυχή των πραγμάτων

Με αφορμή την αναδρομική του έκθεση, ο ζωγράφος μιλάει για τη γενιά του ’30, τους δασκάλους της Σχολής Καλών Τεχνών, το φως του Μολύβου και τη ζωγραφική ως τρόπο ζωής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY