- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Χαμός στα βραβεία Κάρολος Κουν: Τα παίρνουν «σταρ και τραγουδιστές»
Η Χ. Διαβάτη αρνήθηκε το βραβείο –τι απάντησε ο Σάκης Ρουβάς
Κατά την φετινή απονομή των βραβείων Κάρολος Κουν, προκλήθηκε ένταση εξαιτίας της βράβευσης του Σάκη Ρουβά αλλά και την άρνηση παραλαβής του βραβείου από την Χρυσούλα Διαβάτη.
Η δημοφιλής ηθοποιός ανέβηκε στο βήμα και αρνήθηκε τη δική της βράβευση (για την παράσταση «Δύο γυναίκες χορεύουν»), αναφέροντας: «Να καλέσουν την αστυνομία θεάτρου να τακτοποιήσει τα θέματα γιατί τα βραβεία πηγαίνουν σε stars και μοντέλα».
Λίγο μετά στο βήμα ανέβηκε ο Σάκης Ρουβάς για να παραλάβει το βραβείο Αρχαίου Δράματος Κάρολος Κουν για την ερμηνεία του ως «Διόνυσος» στις Βάκχες του Ευριπίδη -σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη. Κάποιοι από το κοινό αντέδρασαν στην βράβευση του Έλληνα σόουμαν και ηθοποιού (του φώναξαν «με τι προσόντα το παίρνεις;») και αυτός απάντησε –και στην Διαβάτη- λέγοντας «Με την ψυχή μου!» και συνέχισε . «Δεν θα επιτρέψω σε καμία αστυνομία θεάτρου να μου απαγορεύσει να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα, να ονειρεύομαι και να εξελίσσομαι».