Πολιτισμος

Παρουσιάστηκαν τα σχέδια του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών

Οι τρεις αρχιτεκτονικές προτάσεις που ξεχώρισαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών: Live από την Ακαδημία Πλάτωνος η συνέντευξη Τύπου Κώστα Μπακογιάννη - Λίνας Μενδώνη για τις αρχιτεκτονικές προτάσεις που ξεχώρισαν.
Παρουσιάζονται σε ειδική εκδήλωση οι 3 αρχιτεκτονικές προτάσεις που ξεχώρισαν για το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών © ΥΠΠΟΑ/Filippo Bolognese

Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών: Η συνέντευξη Τύπου Κώστα Μπακογιάννη - Λίνας Μενδώνη από την Ακαδημία Πλάτωνος για τις αρχιτεκτονικές προτάσεις που ξεχώρισαν

Παρουσιάστηκαν σήμερα Τρίτη, 14/3, σε ειδική εκδήλωση, οι 3 αρχιτεκτονικές προτάσεις που ξεχώρισαν για το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη, για την παρουσίαση των σχεδίων που διακρίθηκαν στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό ιδεών, για την κατασκευή του Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι προτάσεις που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, παρουσιάζονται σε έκθεση που θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 19 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα.

Συνέντευξη Τύπου για την κατασκευή Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών της Ακαδημίας Πλάτωνος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ