Πολιτισμος

Το Φεστιβάλ «Προσεχώς Άστρα» στην Παλαιοχώρα Χανίων

Μια συναρπαστική διαδρομή ξεκινά τις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου στην Παλαιοχώρα Χανίων

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο χώρος που θα γίνει το φεστιβάλ «Προσεχώς Άστρα»
Ο χώρος που θα γίνει το φεστιβάλ «Προσεχώς Άστρα»

«Προσεχώς Άστρα»: Ένα φεστιβάλ με κινηματογραφικές προβολές, μουσική, εργαστήρια κι ένα μεγάλο πάρτι στην Παλαιοχώρα Χανίων, 23-26 Σεπτεμβρίου 2021

Στην Παλαιοχώρα Χανίων, έναν τόπο που παραμένει παρθένος από το μαζικό τουρισμό και μαγεύει τους επισκέπτες, θα φιλοξενηθεί το φεστιβάλ «Προσεχώς Άστρα» (#prosexws_astra) από τις 23 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2021, στις εγκαταστάσεις ενός παλιού κινηματογράφου που παίρνει ξανά ζωή. 

Τι είναι το #prosexws_astra ; Τέσσερις μέρες γεμάτες κινηματογραφικές προβολές, μουσική, εργαστήρια, αλλά κι ένα μεγάλο πάρτι, ακριβώς 240 μέρες πριν την επίσημη έναρξη του #project_astra, ενός δυναμικού πυρήνα πολιτισμού που θα ξεκινήσει το Μάιο του 2022. Το Project Astra πρόκειται να είναι ο νοτιότερος πολιτιστικός χώρος στην Ευρώπη και φιλοδοξεί να γίνει σημείο συνάντησης και αφετηρία εξερεύνησης για όλους. Ένας χώρος δημιουργίας και έκφρασης, ένας ανοιχτός διάλογος με την Κρήτη, την παράδοση αλλά και το σύγχρονο πολιτισμό, τις τέχνες, τις κοινωνικές ανησυχίες, τα θεμελιώδη ερωτήματα.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς.
Ο Φοίβος Δεληβοριάς θα δώσει συναυλιά στο «Προσεχώς Άστρα» στις 26 Σεπτεμβρίου.

Η Παλαιoχώρα είναι μια παραδεισένια, παραθαλάσσια κωμόπολη στο νότιο άκρο της Κρήτης, μία ώρα από τα Χανιά. Κτισμένη ανάμεσα σε δύο κόλπους, με πλούσια φύση κατάλληλη για εξερευνήσεις, φιλόξενες γωνίες, γαστρονομική παράδοση και εντυπωσιακή ακτογραμμή. 

Η Παλαιοχώρα.
Η Παλαιοχώρα στα Χανιά.

Ο Μανώλης Μπακαλάκος και ο Γίωργος Οικονόμου.
Ένα δυναμικά back2Back DJ Set από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Μανώλη Μπακαλάκο και Γίωργο Οικονόμου.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ